XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7


Animerade GIF är ett bra alternativ till Flash animationer om allt du behöver göra är att skapa en web banner eller knapp som är lite mer intressant än en statisk banner. Photoshop är inte avsedd att göra allt Flash kan göra, men det är tänkt att hantera vissa grundläggande animationer. Photoshop 7, ett program som är ett par år gammal, medföljde in med ett annat program som kallas Imageready. Även aktuella versioner av Photoshop har en animation panelen inbyggd, Photoshop 7 har en knapp som tillåter användare att växla direkt till Imageready när konstruktionen är klar att animeras.

Instruktioner

1 Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7

Skapa ett nytt dokument i Photoshop 7. webbdokument bör vara RGB och 72 pixlar per tum. En standard fyrkantiga knappen är 125 x 125 pixlar - detta är storleken på provfotoet.

2 Gå till "Windows" och "Lager" för att se till att menyn "Lager" visas.

3 Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7

Skriv in den text du vill ska visas i dokumentet, lägga ett nytt lager för varje objekt du vill ska visas i en separat ram. I exemplet på bilden, kommer orden "prov", "animerade" och "gif" var visas i en separat ram, så att de har skrivits i separata skikt.

4 Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7


Klicka på "Gå till Imageready" -knappen i botten av Photoshop 7 verktygsfältet som visas på bilden. Imageready öppnar din bild.

5 Gå till "Windows" och "Animation" i Ready för att öppna "Animation" paletten, om det inte är öppen redan. Varje lager visas i en separat animation ram. Klicka på ikonen ögongloben i "Lager" -menyn för att visa eller dölja lager som du vill att de ska visas i varje bildruta.

6 Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7

Välj ramarna och välja hur många sekunder du vill mellan varje bildruta. I provet bilden, finns det en sekund mellan varje ram.

7 Klicka på "Förhandsgranska i standardwebbläsare" i verktygsfältet för att förhandsgranska animeringen. Se bild i steget ovan. 8 Hur man gör animerade GIF i Photoshop 7


Gå till "File" och "Spara optimerad som" och välj namn och plats för animerad gif.

Tips

  • Med lanseringen av Adobe CS3 och senare blev Ready utslagen ur förpackningen och animationer skapades direkt i Photoshop. Många föredrar äldre versioner av Photoshop med Imageready.