XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

När du har arbetat hårt för att fånga den perfekta bilden, kan det låta bakvända att vilja förstöra det. Men att skapa på skärmen nödställda bilder kan låna dina bilder en antik kvalitet. Även om du tog ett foto fem minuter tidigare, kan ett grafikprogram program som Adobe Photoshop hjälpa dig att ta den bilden mycket längre tillbaka i tiden. Med ett par klick via Photoshops verktyg kan du lägga till nödställda rendering handen till dina bilder för att hålla publiken gissa.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop, klicka på "File" och välj "Öppna". Navigera till ett foto som du vill lägga till nödställda rendering aspekter. Dubbelklicka på filnamnet för att öppna bilden i Photoshop arbetsytan.

2 Klicka på menyn "Bild". Klicka på "Inställningar" och "Nyans / Mättnad." Flytta "Saturation" bar något till vänster för att ta bort några av de ljusaste delarna av färgen i bilden. Bilden får en mer gråaktig ton. Klicka på "OK" -knappen.

3 Klicka på menyn "Filter". Klicka på "Noise" och "Lägg till brus" undermeny. När "Lägg till brus" fönster dyker upp, dra bort bilden tills du kan se bilden som du gör ändringar i fönstret. Photoshop har automatiskt prickar för att göra bilden verkar mycket äldre och lite smutsiga. Flytta "Mängd" reglaget något åt ​​höger. Observera hur fler fläckar ta över din bild. Klicka på "OK" när du är nöjd med dina resultat.

4 Klicka på menyn "Filter" igen. Klicka på "Förvräng" och "Pinch". Dra fönstret utanför bilden för att göra det möjligt för dig att visa ändringarna. Flytta "Mängd" reglaget hela vägen till höger och klicka på "OK". Bilden verkar som om det var skrynkligt upp till en boll.

5 Lägg till fler dimensioner till crumple genom att klicka på menyn "Filter" och klicka på "Pinch", som nu är högst upp på menyn eftersom det var det sista alternativet du använde. Bilden anpassar sig till en ytterligare deformationszoner. Upprepa tills önskad effekt uppnås. Att kliva bakåt och ta en nypa, välj menyn "Redigera" och klicka på "Ångra Pinch".

6 Välj menyn "File", klicka på "Spara som" och skriv ett nytt namn för bilden. Klicka inte på "Spara" eller spara om den med det ursprungliga namnet eller du kommer inte att kunna få tillgång till nondistressed foto i framtiden.