XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör en bra schema


Kodifiera ditt schema hjälper hjälpa dig att hålla fast vid det och hålla organiserade. De flesta människor köper planerare från bokhandlar på grund av det bekväma layout. Gör ditt eget schema är lätt att lära sig och är ett bra sätt att fräscha upp dina Microsoft Office Word färdigheter. Att göra detta möjliggör fullständig anpassning av ditt schema och tillåter skaparen att integrera en liten personlig touch till schema framställningsprocessen.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Office Word och välj "Infoga" -fliken som ligger på verktygsfältet längst upp i fönstret. Välj "Table" och välj nätet du vill skapa för ditt schema. Kontrollera att du tar hänsyn till hur många celler eller lådor du vill använda för märkning, men egentligen inte en del av schemat. Försök att skapa en 7x7 schema för att få en känsla av hur en vecka planerare kan se på den mest grundläggande nivåer.

2 Redigera storleken på enskilda boxar. Detta är en av de stora dragen i att skapa ditt eget schema. Krävande dagar kan lätt få mer utrymme att skriva in påminnelser, telefonnummer, eller något annat du kan behöva. Du kan minska den totala storleken genom att minska cellerna på ditt ljus dagar, såsom lediga dagar från jobbet, och hålla planeraren på ett pappersark eller skärmvisning.

3 Har lagt till några bilder och färger som du kanske vill inkludera på ditt schema. Högerklicka på enskilda celler ger också fler alternativ med avseende på delning, skapa gränser och skuggning. Välj några av dessa funktioner för att personifiera ditt schema och ge det lite liv och mening.

4 Spara den slutliga mallen (s) att du är nöjd med och skriva ut vid behov. Beroende på vilka typer av scheman du behöver göra, kan du spara tomma mallar för varje design som du skapar. Detta gör det möjligt för framtida bruk och ändringar utan att behöva återskapa alla grunderna. När du författa en särskild tidsplan för planerade användning, se till att du byta namn på filen till något som inte kommer att åsidosätta din mall design.

Tips

  • Skapa olika mallar och inte spara över dem när du skapar en särskild tidsplan.