XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör en direkt länk på Facebook


Om du snubblar över en fascinerande eller underhållande webbsida blogginlägg eller online nyhet medan du surfar på webben, dela objektet med dina Facebook-vänner och kontakter. Facebook tillåter användare att länka direkt till externt innehåll genom att lägga till adressen med Facebook Share funktionen. När du har skrivit artikeln, Facebook publicerar länk på din profilsida och i din startsida nyhetsflöde. Den delade länk kommer också att visas i nyhetsflödet på dina vänners hemsidor.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook.

2 Klicka på "Länk" -ikonen i "Dela" bar på toppen av din Facebook hemsida nyhetsflöde.

3 Ange hela Uniform Resource Locator (URL) adressen i inmatningsfältet och klicka sedan på "Anslut" -knappen.

4 Klicka på pilen bredvid "Välj en miniatyrbild" för att välja miniatyrbilden som du vill visa med den delade länken. Klicka på "No miniatyr" kryssrutan om du inte vill ta med en miniatyrbild.

5 Skriv kortfattad information om det länkade innehållet i "säga något om denna länk" inmatningsfältet. Klicka på knappen med hänglåsikonen för att välja delningsinställningar för länken. Välj att dela länken med endast utvalda vänner, dina vänner, vänner av vänner eller alla.

6 Klicka på den blå "Dela" -knappen. Detta lägger den direkta kopplingen till den externa innehåll till Facebook.

Tips

  • Facebookmedlemmar kan även använda funktionen Dela att ladda upp och dela bilder och videoklipp med andra användare. Klicka på "Foto" eller "Video" -knapparna i steg 2 för att dela innehåll med vänner.
  • Klicka Facebook "Like" -knappen på en extern webbsida kommer också att lägga upp länken till din profilsida och hemsida nyhetsflöde och dela länken med dina Facebook-vänner.