XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Pixelmator är en grafisk design program för Mac OS X. Du kan redigera och skapa ursprungliga digital grafik med hjälp av programvara, till exempel en glansig knappbild. Skikten och färg funktioner i Pixelmator låter dig skapa en glansig glöd på alla befintliga knappbild. När du plattar lagren och spara ändringarna i knappen kan du ladda upp bilden och använda den på en webbplats layout eller sociala nätverk sida.

Instruktioner

1 Lansera Pixelmator. Klicka på "File" och välj "Öppna" för att leta efter din knappbild. Klicka på bilden för att ladda den i programmet.

2 Klicka på "Lager" och sedan på "Nytt lager" för att skapa en flytande lager ovanför knappbild.

3 Välj en "Brush Tool" från verktygslådan och dubbelklicka på ikonen verktyget för att öppna inställningarna.

4 Redigera din pensel tjocklek mellan 20 och 30 pixlar bred. Du kan behöva experimentera med storlek, beroende på höjden på knappbild.

5 Välj den vita färgen från din palett pensel färg.

6 Klicka på den övre högra sidan av knappen för att placera en startmärke.

7 Klicka på det övre vänstra sidan av knappen, tvärs över startmärke. Pixelmator fyller automatiskt i området mellan de två klick med en vit penseldrag.

8 Klicka på "Opacitet" reglaget för lagret och flytta skjutreglaget åt vänster för att minska opaciteten för den vita linjen. Detta skapar en glänsande glans effekt över knappbild.

9 Klicka på menyn "Lager" och klicka på "Sammanfoga lager" att platta glans lager på knappbild.

10 Klicka på "File" och klicka på "Spara" för att spara ändringarna i knappen.