XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Apples Keynote är presentationsprogram med många likheter med PowerPoint, men med bredare utbud av grafik och videofunktioner som Mac är känd för. Navigeringsverktyg, såsom hyperlänkar, gör det möjligt för presentatören att klicka vidare till utvalda diabilder och tillbaka igen efter behov. Denna teknik ger en jämn presentation, särskilt när Keynote filen har hundratals diabilder i däcket.

Instruktioner

1 Starta Keynote ikonen från däck. Klicka på en miniatyr i temaväljaren fönstret och klicka sedan på knappen "Välj". Keynote öppnas i ditt tema med en bild i leken.

2 Välj "Slide" och sedan "Ny bild" från huvudmenyn. Lägg till en eller två tomma diabilder.

3 Placera en form, text eller grafik på den första bilden. Klicka på "Media" -ikonen i det övre högra hörnet av Keynote. Klicka på "Bilder" -fliken för att lägga till ett foto från iPhoto-biblioteket. Klicka på Välj en bild från iPhoto, dra sedan miniatyren till tom bild. Klicka på "Textruta" ikonen för att placera en textruta på bilden. Skriv in din text. Klicka på "Shapes" ikonen infogar en form.

4 Klicka på objektet som du vill lägga till en hyperlänk för. Klicka på den blå "Inspector" -ikonen. Klicka på den blå knappen med framåtpilen i Inspector verktygsfält. Markera kryssrutan bredvid "Aktivera som hyperlänk."

5 Dra ner "Länk till" menyn, välj sedan en hyperlänk alternativ. Välj "Nästa bild" för att gå vidare till nästa bild i leken. Välj "Föregående Slide" för att gå till bilden innan den länkade objektet. Välj "första" eller "Last" slide i leken, eller "Last Slide sedda." Ange ett bildnummer i textfältet för att välja en specifik bild nummer.