XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör en kula i Photoshop


Att vara "nummer ett med en kula" men undvika en potentiellt farlig situation, skapa kulor på skärmen med Adobe Photoshop. Nr trettio dagar väntetid krävs för att bygga din samling av ammunition med hjälp av Photoshop, som erbjuder snabba ritverktyg att slutföra kulan form och ge den en rundad, metalliskt utseende precis som the real thing. Använd bullet designs för säkerhets affischer, webbplats konstverk och avatarer, alla genom att beväpna dig med Photoshop artilleri verktyg.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på "File". Klicka på "Ny". Skriv "Bullet" i "efternamn". Ange måtten i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "4" och "2" respektive. Välj "inches" från rullgardinsmenyn. Klicka på "OK" -knappen.

2 Klicka på "Ellipse Tool", som ser ut som en grå cirkel nära botten av "Verktyg" rutan. Om du inte ser det, högerklicka på en ikon på en linje, grå stjärna eller grå rektangel och klicka på "Ellipse Tool" från fly-out-menyn. Dessa verktyg alla delar samma utrymme tills de används.

3 Klicka i rullgardinsmenyn "Stil" i verktygsfältet längst upp på arbetsytan. Klicka på "Sunspots" stil. Placera markören i mitten av den vänstra sidan av "Bullet" låda. Tryck och håll ner vänster musknapp och dra till den högra sidan av lådan. Hålla formen tunna och långa, standard bullet form, snarare än att sitta på huk som en gumball. Den metalliska gult och orange kula visas på sidan.

4 Dubbelklicka på den nya Shape ett lager på "Lager" paletten på höger sida av skärmen för att öppna "Layer Style" fönstret. Kontrollera "Skugga" rutan för att ge kulan en mer konkret utseende.

5 Ändra från det metalliska gradient utseende kula genom att avmarkera "Gradient Overlay" rutan. Detta gör kulan en solid färg. Detta steg är valfritt.

6 Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

7 Ge kulan sin platta änden genom att klicka på menyn "Redigera", välja "Transform" och klicka på "Warp." Ett rutnät av nio rutor omger kulan. Dra den övre svarta cirkeln kula på höger sida mot vänster. Upprepa med det nedre vänstra cirkeln kula, vilket skapar en plan ände från den tidigare böjda sidan. Tryck på "Enter" för att ställa in varp och ta bort gallret.

8 Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Spara som" och klicka på "Spara" -knappen.