XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör en musikvideo en GIF


En GIF-fil är en komprimerad bildfil som förvandlar flera komplexa färger i en mer pixelated bild med en mindre filstorlek. När en video (till exempel, en musikvideo) omvandlas, blir det en animerad GIF-fil: en serie av "Still" GIF-bilder som sätts ihop för att göra en kort, animerad film. Du kan enkelt förvandla en musikvideo till en animerad GIF med hjälp av Internet.

Instruktioner

1 Besök Gifninja webbplats citerade i avsnittet Resurser. Webbplatsen är en gratis, online-program som konverterar video till GIF-filer.

2 Rulla ned till den tomma, vita rutan märkt "Bläddra." Klicka på rutan för att få upp din webbläsare filutforskare. Leta upp musik videofilen som du vill använda, och klicka på "Öppna" för att välja fil för konvertering.

3 Klicka på "GÖR MIN GIF!" knappen som du hittar under "Browse" rutan. Webbplatsen kommer automatiskt att börja konvertera din videofil till en animerad GIF.

4 Vänta medan webbplatsen laddar upp din video och omvandlar den till en animerad GIF-fil. Sidan uppdateras när GIF-fil har full konvertering.

5 Rulla längst ned på sidan för att visa nya GIF-fil. Högerklicka på den animerade GIF-fil, och välj "Spara bild som" för att spara det nya GIF-fil till en mapp på din dator.

Tips

  • Den Gifninja webbplats kan stödja AVI, MPG, MPEG, MOV, 3GP, FLV och MP4 video filformat.
  • Gifninja är inte den enda webbplats som gör omvandlingen av GIF; Media-Convert.com och YouConvertIt.com är båda exempel på online-program som låter dig skapa en GIF från en stöds videofil. Se avsnittet Resurser för direktlänkar.