XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör en musikvideo själv


Att göra en musikvideo beror främst på hur kreativa, konstnärliga, skicklig, och bestämt du är. Du behöver inte alltid behöver high end programvara, men många program som Sony Vegas och Adobe Premier är utmärkta program att använda.

Instruktioner

1 Börja med att ladda ner video redigeringsprogram och experimentera med dem. Du kan läsa tutorials på effekter, allmänt bruk, men se till att youare knowledged om funktionerna i programvaran. Om du behöver hjälp, har jag skrivit några tutorials på grunderna i programmet Sony Vegas.

2 Om du spelar in musikvideon, praxis tips som gör det ser professionella ut. Håll inte kameran själv om du inte kan hålla det mycket stilla. Använd flera scener och inte bara filma från en vinkel för länge. Ta bara en titt på en annan musikvideo och inser att det finns olika filmsekvenser. Effekterna är inte allt - men skurna scener är obligatoriska för en bra video. (Cut scener är ett enkelt byte av bilder från ett klipp till en annan, inte nessisarily behöver en övergång).

3 Använd en hög kvalitet kamera eller en högkvalitativ inspelning funktion om du gör en spel musikvideo och bara allmänt se till att den grafiska kvaliteten på videon är stor. Komprimering kommer senare, men när du redigerar inte oroa sig för det. Om du kommer att sakta ner en scen i videon, se till att spela på hög FPS (frames per second) så att slutresultatet inte ser hackig.

4 Synkronisera musiken till filmen. Detta innebär inte bara sätta en gigantisk klipp i videospåret och låten i musikspåret och tänker på ett sätt som den matchar. Använd din kreativitet. Titta på exempel på professionella musikvideor och variation. Använd effekter när det behövs, men överdriv inte. Du gör synkronisera filmsekvenser till beats och mer.

5 Använd inte scener mer än en gång, om du inte hittar ett sätt att verkligen göra det ser bra ut. Använd sort, som tidigare nämnts, och se till att du spela in flera bilder och en hel del film innan du börjar redigera för att eliminera detta problem.

6 Spara videon under ett bra format. Använd en codec som DivX och komprimera det så att filen inte över de gränsvärden för varhelst du laddar upp den till (ex. Youtube, din hemsida, etc) men det fortfarande har utmärkt kvalitet.