XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Den videokabel för datorn är en video graphics array (VGA) kabel. Dessa kablar är 15 stift som ansluter bildskärmen till datorn. Om du funderar på att ansluta datorn till en TV eller annan visningsenhet, kan du konvertera din PC VGA sladd till en ljudkabel. En AV-kabel kan vara precis vad som helst, från RCA till en S-videokabel. Det beror bara på behoven hos den enhet som du ansluter datorn till.

Instruktioner

1 Köp en AV till VGA-kabel omvandlare. Detta har en VGA-kontakt i ena änden av omvandlaren och en AV-kontakt i den andra.

2 Anslut VGA-kabel till datorn.

3 Fäst konverteringskabel till den fria änden av VGA-kabeln. Detta lämnar AV änden fri att ansluta till andra AV-enheter.

4 Anslut AV-kabeln till "In" på TV, projektor eller vilken annan enhet som du tänker ansluta till datorn. Du har nu ett effektivt sätt vänt datorn videokabel till en AV-kabel.

Tips

  • Bestäm vilken visnings enhet som du vill ansluta datorn till accepterar som en ingång. Se om det finns en RCA-ingång (gul port) eller en S-videokabel ingång. Vissa enheter kan faktiskt ha en VGA-ingång, vilket innebär att du inte behöver konvertera din VGA-kabel till en AV-kabel.