XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Digitalkameror och tekniken stödjer dem har avancerat till en punkt där vem som helst kan lära sig att göra en video. Men det finns tillfällen som kan kräva lite avancerad kunskap för att uppnå den önskade effekten. Videoredigeringsmjukvarupaket är laddade med extra funktioner och alternativ för att lägga till specialeffekter; men ibland är det enklaste sättet att producera en effekt är inte i programmet alls. Med vissa grundläggande kunskaper i Photoshop, kan du snabbt lägga till en gnistan till din video med redigeringsprogram.

Instruktioner

1 Öppna redigeringsprogram. Klicka på "Öppna fil" och leta reda på videofilen som du vill använda.

2 Dubbelklicka på filen för att öppna videon i programmet. Hitta plats på tidslinjen där du vill infoga gnistan. En "gnistan" är vanligtvis kallas en glimt eller starburst i redigeringsprogram.

3 Öppna Photoshop-programmet. Skapa en enda starburst (glimt) i Photoshop.

4 Invertera bilderna. Den glimt ska vara vit på en svart bakgrund.

5 Använd Custom Shape verktyget för att beskära glimt. Gör två versioner av starburst, lägga till "Starburst" effekt till en av bilderna.

6 Layer de två bilderna i Photoshop, lägga till en övertoning mellan dem. Spara filen.

7 Öppna Adobe "After Effects." Importera glimt i programmet som en "Layer". Du kan använda "Lägg till" eller "skärm" överföringslägen när du importerar filen så att du kan se din tidslinje. Port filen i Final Cut Pro genom att klicka på knappen "Importera" på huvudskärmen i den vänstra kolumnen. Välj den fil du vill importera genom att dubbelklicka på filen. Den glimt visas på din tidslinje.

8 Lägg animation till din glimt. Dubbelklicka på glimt, öka omfattningen från noll till cirka 20 bildrutor. Skala din glimt tillbaka till noll i slutet av animation (ta tillbaka till noll efter bildruta 20 i animeringen).

Tips

  • Du kan använda en liten rotation till glimt för extra effekt.
  • Skiktning de två glints möjliggör en bättre visuell i videon.