XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Webbkameror tillåta användare att direkt kommunicera med sina vänner och familj. Även om dessa kameror kan användas för live-videokonferenser, kan de också användas för att spela in video som kan läggas ut på nätet eller redigeras tillsammans för mer komplexa arbeten. Med hjälp av en webbkamera och en del extra programvara, kan video lätt fångas upp av nästan alla användare.

Instruktioner

Hur man gör en video med en webbkamera

1 Forskning och köpa en webbkamera som passar dina behov. När du köper en webbkamera som ska användas för att spela in video, är det viktigt att se till produkter av högre kvalitet. Du måste se till att resolutionen 640 x 480, vilket är dubbelt så vanlig kameraupplösning. Dessutom kommer webbkamera behöver spela in med en bildhastighet på minst 30 bildrutor per sekund.

2 Kontrollera att din dator kan hantera webbkamera du köper. Äldre system har en hårdare tid spela in video och kvalitet kan försämras. Det finns webbkameror som kör bildbehandlingen inom själva kameran; köpa en med dessa funktioner om du är orolig datorn inte kommer att vara upp till uppgiften.

3 Hämta webbkamera videoinspelning programvara. Många webbkameror kommer att innehålla sin egen programvara inspelning så, beroende på dina behov, kan du behöva uppgradera till mer kraftfull programvara. Ta hänsyn till vilken typ av video du vill spela in. Om du bara spelar in video av en enda person talar, då du behöver inte andra program. Video med många skott, platser och belysning kommer att behöva spela in och redigeringsprogram.

4 Installera webbkamera på din dator, liksom någon extra programvara. Följ tillverkarens instruktioner för att montera kameran och för den bästa platsen på datorn för att hålla kameran.

5 Börja köra webbkamera på egen hand för att testa videon. Det är här du kan justera belysning och vinklar, samt känslighet webbkamera mikrofon. Använd webbkamera programvara för att göra några justeringar upplösning, video storlek och bildfrekvens innan en videoinspelning session.

6 Starta webbkamera inspelningsprogram, liksom webbkamera. Ställ den filtyp du vill spara videon som (såsom Flash, Windows Media, AVI eller MPEG). Göra slutliga justeringar och sedan börja spela in video. Lämna tid i början och slutet av videon som kan redigeras ut efteråt.

7 När videon är klar inspelning, använda webbprogram cam inspelning för att redigera video, antingen genom att skära ut segment eller aktualiserat två filmer tillsammans. När videon har redigerats och sparats, kan du skicka den till vänner eller lägga upp den på nätet för visning.

Tips

  • Vissa video-sharing webbplatser som YouTube tillåter användare att filma webbkamera video och ladda upp direkt utan någon extra programvara.
  • Var försiktig med inbyggda webbkameror på datorer och bärbara datorer. Dessa kammar kan begränsas i sin förmåga att skjuta högkvalitativ video.