XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Apple iMac-dator har en inbyggd webbkamera avsedd att användas med Apples Facetime videochatt programvara. Denna enhet gör videosamtal till alla enheter som stöds, inklusive iPhone, iPad 2s, iPod Touches och andra iMac. Nya iMac-datorer levereras med Facetime förinstallerat och kräver lite i vägen för konfiguration för att komma igång.

Instruktioner

1 Öppna Facetime från datorn programvara docka.

2 Gå igenom instruktionerna på skärmen för förstagångsanvändare. Detta kommer att inbegripa att logga in med ditt Apple-ID eller skapa ett nytt.

3 Ange din primära e-postadress när du uppmanas. Denna adress är vad andra Facetime-användare kommer att gå in när de vill starta ett video chatt med dig.

4 Klicka på fliken "Kontakt" och lägga till e-post och telefonnummer till dina vänner och familj.

5 Välj den kontakt du vill ringa för att påbörja en Facetime-session. Om du ringer en telefon, måste du använda telefonnumret. Om du ringer en dator anger användarens primära e-postadress.

Tips

  • Facetime kamera fungerar också som en standard webbkamera för andra videochatt programvara. Skype eller Google videochatt upptäcker automatiskt kameran och använda den som din primära webbkamera.