XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

För att göra en webbsida startar automatiskt på din dators webbläsare, måste du ställa in en hemsida. En hemsida kommer automatiskt laddas varje gång du startar din webbläsare. Detta kan vara mycket fördelaktigt och tidsbesparande, speciellt om det är en webbplats som du besöker varje gång du använder Internet, till exempel e-post. Att sätta upp en hemsida är en lätt uppgift för både Mozilla Firefox och Microsoft Internet Explorer.

Instruktioner

För Internet Explorer

1 Starta Internet Explorer genom att klicka på "Start" -knappen. Klicka sedan på "Internet Explorer" program.

2 Navigera till webbplatsen du vill använda som startsida, som automatiskt laddas varje gång du startar Internet Explorer. Markera webbadressen, högerklicka på den och klicka på "Kopiera".

3 Klicka på "Verktyg" när Mozilla Firefox laster och klicka sedan på "Internet-alternativ".

4 Välj fliken "Allmänt" högst upp på "Internet-alternativ" fönstret.

5 Högerklicka på "Home Page" textfältet och klicka på "Klistra in" i den webbsida du vill använda för din hemsida i "Adress" textfält i avsnittet "hemsida".

6 Klicka på "OK".

För Mozilla Firefox

7 Starta Mozilla Firefox genom att klicka på "Start" -knappen. Välj "Mozilla Firefox" mapp och klicka sedan på "Mozilla Firefox" ansökan.

8 Navigera till webbplatsen du vill använda som startsida, som automatiskt laddas varje gång du startar Mozilla Firefox. Markera webbadressen, högerklicka på den och klicka på "Kopiera".

9 Klicka på "Verktyg" en gång Mozilla Firefox laster, klicka på "Alternativ".

10 Välj "Main" fliken längst upp i "Alternativ" fönstret.

11 Se till att "Visa startsidan" har valts i "När Firefox startar:" rullgardinslistan och högerklicka på "Home Page" textfältet och klicka på "Klistra in". Klicka på "OK".

Tips

  • Både Internet Explorer och Mozilla Firefox erbjuder följande ytterligare hemsida alternativ: "Använd aktuell sida" och "Använd bokmärke". "Använd aktuell sida" kommer att tilldela den aktuella webbsidan som startsida och "Använd bokmärke" kan du välja från dina bokmärken webbsidor för en hemsida.
  • Dessutom har Mozilla Firefox en egen standard Firefox tema Google sida som kan användas genom att klicka på "Använd standard", medan Internet Explorer ger dig möjlighet att använda en "tom sida" som startsida.
  • Vissa webbläsare kan du ställa in flera hemsidor, som alla kommer att öppna varje gång webbläsaren startas.