XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Windows Live Movie Maker videoredigeringsprogram som medföljer installationen av Windows 7 ger dig möjlighet att ändra bildförhållande på din video. YouTube-videor använder en 16: 9, eller widescreen, bildformat, som inte direkt rymma 4: 3 aspect ratio video. Denna oförenlighet resulterar i de svarta fälten läggs till sidorna av videon, vilket kräver justering bildförhållandet. När du har gjort dina ändringar och sparat filen kommer videon att vara redo att ladda upp till Youtube och visning utan en svart ram.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Windows Live Movie Maker."

2 Klicka på "Lägg och bilder" knappen längst upp i fönstret.

3 Bläddra till den video som du vill redigera och dubbelklicka på filen för att öppna den i Windows Live Movie Maker.

4 Klicka på fliken "Projekt" längst upp i fönstret.

5 Klicka på "Widescreen" -knappen i "Aspect Ratio" sektionen av bandet vid toppen av fönstret.

6 Klicka på den blå "Movie Maker" längst upp till vänster i fönstret och klicka sedan på "Spara film."

7 Klicka på alternativet för den resolution som du vill använda för ditt videoklipp, skriv ett namn på filen i "File Name", och klicka sedan på "Spara". Den resolution som du väljer att använda kommer inte att påverka bildformatet i videon, utan snarare filstorleken och som ett resultat, den tid som överföringen till Youtube kommer att ta. Faktiska tiden varierar och beror på din Internet-anslutning hastighet.

Tips

  • Du kan ladda upp din video direkt till Youtube inifrån Windows Live Movie Maker. Klicka på "Movie Maker" längst upp till vänster i fönstret, klicka på "Publicera film," och klicka sedan på "Youtube." Du kommer då att bli tillfrågad om din Youtube kontoinformation, och sedan ladda upp börjar.