XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör ett iTunes mapp komprimeras för en USB


ITunes-mappen innehåller all musik, film och bilder som laddats ner från iTunes eller synkroniserats från andra enheter. Denna mapp är livsnerven i din iTunes-programvaran. Om du vill överföra dina iTunes-filer till en annan dator, spara en kopia av mappen till en USB-enhet är ett bekvämt alternativ. Om mappen är för stor för att passa på din USB-enhet, kan du komprimera mappen för att spara diskutrymme för enklare överföring. MP3 och MP4-filer är redan mycket komprimerad, men Apple QuickTime filmer och andra multimediainnehåll kan krympa avsevärt under kompression.

Instruktioner

1 Leta upp mappen iTunes. I de flesta fall bör mappen vara på "C" enhet inom "Min musik" eller "Musik" mapp. Om du har problem med att hitta mappen, klicka på "Start" -knappen i Windows och skriv "iTunes" i det tomma fältet längst ned på menyn.

2 Högerklicka på ikonen iTunes mapp som visas i listan över sökresultat ovanför skriver. Var noga med att klicka på mappikonen under "mappar", inte på programikonen i "Program".

3 Flytta muspekaren över "Skicka till" alternativet. En lista över ytterligare alternativ expanderar bredvid muspekaren.

4 Klicka på "Compressed (zippade) mapp." En ny kopia av mappen iTunes visas på skärmen, som heter "iTunes.zip." Denna mapp är betydligt mindre än den ursprungliga mappen, och det kommer sannolikt att vara liten nog för din USB-enhet. Om det fortfarande inte passar på din USB-enhet, dubbelklicka på mappen iTunes och upprepa steg 2 och 3 för att komprimera iTunes mappar eller enskilda filmfiler. När du komprimera enskilda filer kan du kopiera de enskilda bitar till olika USB-enheter, skära ner på dina lagringsbehov.

Tips

  • När komprimerad måste du extrahera mappens innehåll innan du kan använda den igen. Högerklicka på mappen iTunes.zip och välj "Extrahera alla" att packa data.