XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Oavsett om du gillar att få kreativa för speciella tillfällen eller bara inte kan hitta rätt kort bland de generiska alternativ i butiken, kan du använda datorns Microsoft Publisher 2007 desktop publishing layout och design program för att göra egna kort. Publisher innehåller ett stort antal mallar för att komma upp och korttillverkning i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Öppna Publisher och klicka på "kort" -knappen i mitten av "Tillgängliga mallar" skärm. Bläddra genom de tillgängliga kortmallar, såsom "semester", "Födelsedag", "tillfällen och händelser" och "tack" eller dubbelklicka på en mapp med fler mallalternativ. Varje kort kan ändras och anpassas till ditt tillfälle.

2 Dubbelklicka på ett kort och inom några ögonblick, kommer förlaget arbetsytan öppnas. Bläddra igenom de fyra sidorna av kortet för att få en känsla för text och design.

3 Klicka på sidan ett av kortet och markera platshållartexten, såsom "Happy Birthday" och skriva över det med din egen, till exempel "För bäst dotter." Markera den nya texten genom att klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen och ändra uttrycker "utseende med hjälp av avsnittet" Font "i verktygsfältet eller menyfliksområdet.

4 Upprepa textändringar i hela fyra sidor av kortet, inklusive optioner som mottagarens namn, en favoritlåt lyrisk och en "Made by" på baksidan av kortet.

5 Klicka en gång på en platshållare bild på kortet och klicka på "Delete" för att ta bort den. Klicka på "Infoga" längst upp på skärmen och klicka på "Clip Art" -knappen under den. Skriv en beskrivning relaterad till kortet, såsom "flytta", "ballonger", "soldat" eller "kärlek" i "Sök efter" rutan. Klicka på "Go" bläddra igenom resultaten och dubbelklicka på en bild, som kommer att lägga till kortet. Upprepa för de andra sidorna på kortet, om så önskas.

6 Klicka på "Page Design" längst upp på skärmen. Håll muspekaren, utan att klicka under de grupper av färgade rutor i avsnittet "System" i verktygsfältet / band. Se hur kortet ändras med den nya färgen design. Klicka på en färggrupp att tillämpa ändringar till kortet.

7 Klicka på "File" längst upp på skärmen, klicka på "Spara som" Skriv ett namn för kortet och spara den på din dator.

Tips

  • Utgivare erbjuder alternativ för att göra en mängd andra kort. När du öppnar Publisher, ser du en knapp för "Vykort" under "mest populära" i "Tillgängliga mallar" skärm. På samma skärm, under "Fler mallar" hittar du knappar för "inbjudan" och "med komplimanger" kort.
  • Du har två alternativ för att skriva ut kort efter att du utforma dem i MS Publisher 2007. En mängd tomma kort säljs i kontorsmaterial butiker, hantverk butiker och stormarknader. Kortet material, som kallas kartong, är tjockare än traditionella papper, så att du bara kunna skriva ut ett kort i taget i stället för att skriva ut en bunt som med vanligt papper. När du skriver ut hemma, är allt du behöver din skrivare, kort och traditionell bläck; ingen speciell färg är nödvändig för utskrift kort. Det andra alternativet är att spara dina filer och ta eller skicka dem till en skrivare. Skrivare kan hantera bulk kort tryckning, såsom julkort, och även skriva ut med specialfärger såsom metallfolier och neon. Kontakta din lokala eller kedja tryckeri i förväg för att diskutera kostnader, alternativ och om de accepterar filer via e-post.