XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man gör min ActiveX-kontrollen fungerar korrekt


ActiveX-kontroller är Microsofts svar på Java applets, eftersom de är små program som körs på en användares dator för att hjälpa display och kör innehåll i en webbläsare. ActiveX-kontroller används därför huvudsakligen av Internet Explorer. ActiveX-kontroller kan ibland ha körs problem, och en fara är att många skadliga program använder ActiveX för att ladda ner virus och spionprogram till en persons dator. Om ActiveX inte fungerar, fastställa det är ganska enkelt.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer. ActiveX installeras automatiskt med Explorer, så det bör inte vara nödvändigt att installera något.

2 Öppna menyn "Verktyg" och klicka på fliken "Säkerhet".

3 Klicka på "Anpassad nivå" längst ned på skärmen för att få tillgång till dina specifika säkerhetsriktlinjer.

4 Aktivera några alternativ som involverar ActiveX att ha full funktionalitet för programmet. Det kan finnas några alternativ, såsom att låta ActiveX-kontroller från tredjepartsprogram, som du kanske vill lämna funktionshindrade att förhindra skadlig kod angrepp.

5 Experiment som ActiveX-kontroller som du vill aktiverat för ditt system som passar dina behov.

Tips

  • Om du använder en webbläsare än Internet Explorer, är ActiveX inte sannolikt att arbeta eftersom det har utformats av Microsoft speciellt för gränssnitt Explorer. Java applets utför liknande funktioner för andra webbläsare.
  • Om ActiveX fortfarande inte fungerar ordentligt med allt aktiverat uppdaterar Explorer och det bör reparera sig själv.
  • Aktivera ActiveX-kontroller lämnar systemet mer sårbara för skadlig kod attack. Utför regelbundna genomsökningar på datorn för att se till att systemet är säkert.