XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

MSN eller Windows Live Messenger är ett snabbmeddelande plattform som gör det möjligt att starta videochattar med dina Messenger-kontakter med hjälp av datorn. Det finns ingen avgift för att ringa ett videosamtal och Messenger kommer att använda din MacBook inbyggda videokamera och mikrofon för videochatt.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på ikonen Messenger på Macbook.

2 Klicka på "Logga in" -knappen.

3 Ange ditt Windows Live e-postadress och lösenord och klicka på "Logga in" -knappen.

4 Välj Messenger kontakt du vill ha en videochatt med i listan över online kontakter.

5 Klicka på "Video" -knappen för att starta en videochatt med vald Messenger-kontakt.

6 Vänta tills Messenger-kontakt för att svara på videochatt samtal. När kontakten accepterar MSN videochatt, kommer du att se Messenger-kontakt i Messenger-fönstret och Messenger-kontakt kommer att se dig i sitt fönster.

7 Tryck på "End" -knappen för att koppla bort Messenger videochatt.

Tips

  • Messenger ansökan kommer automatiskt att använda din MacBook inbyggda mikrofon och kamera. Du kan välja en annan mikrofon eller justera mikrofonens känslighet som du vill använda med Messenger genom att klicka på "Apple" -ikonen på din MacBook verktygsfältet och välja "Systeminställningar" alternativet. Välj "Input" -fliken och välj mikrofonen som du vill använda. Skjut "Input Volume" ikonen för att ställa in känsligheten på mikrofonen. Sliding ikonen till höger kommer att öka mikrofonens känslighet. Du kan inte ändra kamerans eller justera den inbyggda kamerans inställningar för Messenger.