XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man installerar en brittisk tangentbordslayout


Att arbeta på en dator med en utländsk tangentbordslayout kan vara tidskrävande och frustrerande. Även om de flesta datorer ber dig att välja regionala inställningar under den första installationen av operativsystemet, är det enkelt att välja en brittisk tangentbordslayout i Windows för att överensstämma med layouten på tangentbordet.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och öppna "Kontrollpanelen" från "Start" -menyn.

2 Hur man installerar en brittisk tangentbordslayout

Du kan ändra tangentbordslayout genom "Regionala och språkinställningar" i kontrollpanelen.

Välj "Nationella inställningar och språk" (Klocka, språk och region i Vista) från menyn "Kontrollpanelen". Flikarna här kan du ändra regionspecifika display och inmatningsinställningar på din dator.

3 Klicka på fliken "språk" och välj sedan "Detaljer". Du kommer att tas till "Texttjänster och inmatningsspråk" -fliken där du kan välja alternativa tangentbordslayout.

4 Installera den brittiska tangentbordslayout till menyn "Språkfältet". Om alternativet att välja English (United Kingdom) inte visas i rutan som visar installerade tangentbordslayouter, måste du ladda den. Klicka på knappen "Lägg till", välj English (United Kingdom) och klicka sedan på "OK".

5 Kontrollera att möjligheten att välja English (United Kingdom) är tillgänglig från "Installerade tjänster" box.

6 Välj "Språk Bar" inställningar. Om du ofta skriver på olika språk och använder mer än ett tangentbord som en följd, kan du enkelt växla mellan tangentbordslayouter genom att tillgängligheten av din "Språkfältet." Innan du klickar på "OK" längst ner på "Texttjänster och inmatningsspråk" fliken för att ladda din nya tangentbordslayout, välj "Language Bar" i sektionen under menyn "Installerade tjänster" "inställningar". Här kan du välja hur och var man kan få tillgång till "Språkfältet" med alternativ för att visa den på skrivbordet eller i aktivitetsfältet.

7 Välj English (United Kingdom) från "Språkfältet."

8 Hur man installerar en brittisk tangentbordslayout

När du har ändrat datorns inmatningsspråk, kan du njuta av alla funktioner i tangentbordet.

Installera English (United Kingdom) tangentbord och börja skriva. Du kommer antingen att behöva ansluta tangentbordet till tangentbordsporten på baksidan av maskinen eller sätta sin USB-kontakt.

Tips

  • Om du regelbundet byta tangentbordslayout, är det klokt att se till att din Språkfältet är tillgänglig från aktivitetsfältet där en ikon visar språket maskinen använder för närvarande.
  • Vid val av tangentbordslayout du vill installera, se till att du väljer rätt underkategori. I detta fall, klicka på English (United Kingdom). Välja engelska (USA) eller något annat alternativ kommer att resultera i din inmatningsinställningar överensstämmer inte med din tangentbordslayout.