XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

VisionTek är ett stabilt företag som erbjuder en produkt som är jämförbar med dem som kostar dubbelt. Sitt sortiment av PCI-Express HD grafikkort har HD-funktioner. Installera en VisionTek HD grafikkort bör ta mindre än 30 minuter i de flesta fall.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och koppla bort strömmen. Öppna aldrig en dator fall när strömmen fortfarande är ansluten.

2 Öppna datorn fallet. Du bör ha en skruv eller antal skruvar på baksidan av målet att hålla den stängd. Antingen sidan av datorn fall bör dra bort eller ett gångjärn bör göra det möjligt att svänga öppna när skruvarna tas bort.

3 Ta ditt nuvarande grafikkort genom att placera den och dra ut det ur facket. I vissa fall kan du behöva ta bort en skruv så att det lossnar från kortplatsen.

4 Placera VisionTek HD-kort i en PCI-Express-kortplats. Väl inne i spåret, fäst med en skruv om datorn har det alternativet. Nu, titta på strömförsörjningen. Det bör vara direkt inne där din nätsladden kopplas in. Kontrollera etiketten på nätaggregatet och vara säker på att det läser åtminstone 300 watt. Om inte, måste du köpa en ny strömkälla för att möta dina behov.

5 Stäng datorns hölje, sätt tillbaka alla skruvar och anslut strömmen. Anslut bildskärmen till ditt nya grafikkort, antingen via HDMI att bildskärmen stödjer den eller genom standard VGA. Slå på datorn.

6 Inaktivera eller ta bort några inställningar om din gamla grafik setup. Sätt i cd-skivan som medföljde grafikkortet. Installera VisionTek förare genom på anvisningarna på skärmen. När drivrutinerna är installerade, installera Catalyst Control Center och alla andra program du vill använda från skivan.

7 Starta om datorn. Efter omstarten nya VisionTek bör fungerar. Öppna Catalyst Control Center och justera bildskärmsinställningarna för att passa. Testa dina HDMI eller DVI-anslutningar med en anordning för att se till att de fungerar som de ska.

Tips

  • Sök efter nya drivrutiner ofta.
  • Ditt grafikkort kan bara göra så mycket som resten av datorn kan hantera.
  • Dra nytta av Catalyst Control Center. Det kan drastiskt ändra hur skärmen ser ut.
  • Se till att datorn har minst 300 watt för alla VisionTek HD kort.
  • Låt inte ditt grafikkort överhettas.