XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Wyse är en server klient inriktad på "cloud computing". Wyse servrar använder särskild programvara för att dela den totala lasten på servern över datorer över hela världen. Cloud computing tillåter tusentals konsumentnivå datorer att ansluta till en enda server eller databas för att kombinera lagringsutrymme och datorkraft. För Wyse servrar för att fungera med maximal effektivitet, måste de regelbundet uppdateras till den senaste revideringen av Wyse firmware. Även om denna process används för att vara något ansträngande, har skaparna av Wyse släppt en enkel att använda USB-verktyg som kan automatisera processen.

Instruktioner

1 Navigera din webbläsare till Wyse Support: USB nedladdning sida (se "resurser").

2 Ladda ner Wyse USB Tool till din lokala hårddisk.

3 Navigera din webbläsare till Wyse support: Hämta sidan och välj din server från "Product Downloads" rullgardinsmenyn (se "resurser").

4 Ladda ner firmware körbara för servern genom att klicka på "Download" länken i avsnittet "Notes" vald.

5 Sätt din USB-enhet till datorns USB-port.

6 Kör den färdiga Wyse USB verktygsinstallationsfilen. Installera Wyse USB verktyg programvara till din lokala hårddisk. Kör Wyse USB verktyg programvara när installationen är klar.

7 Följ instruktionerna på skärmen i Wyse USB verktyg för att börja installera Wyse firmware till din USB-enhet. Klicka på "Next" och välj sedan "Update".

8 Markera OS inställningar du vill använda under "OS Settings" header. När du är nöjd med inställningarna klickar du på "Update Firmware" för att öppna en fil webbläsarfönster. Leta upp din Wyse Firmware körbara och klicka på "OK".

9 Klicka på "Nästa" och sedan på "OK" för att börja installera Wyse firmware till USB-enheten. När installationen av firmware är klar, kommer du att kunna använda USB-enheten som en självladdande Wyse firmware installationsenheten. Sätt bara in USB-enheten i någon Wyse serverns USB-port och kör den körbara på flash-enheten för att installera eller uppdatera Wyse firmware på servern.