XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man installerar Yahoo Messenger 9 Offline


När standardinstallationsprogrammet för Yahoo! Messenger används, hämtar den information som krävs program under installationsprocessen när du har hämtat ett litet program med webbläsaren. Detta innebär ett litet problem i att du är kvar utan ett sätt att arkivera hela installationsprogrammet, och måste åter hämta information varje gång du vill installera Yahoo! Messenger. Ladda ner och installera den fullständiga offline installationsprogrammet för Yahoo! Messenger 9 att tillåta dig själv att enkelt installera programmet på flera datorer eller på en dator som inte är ansluten till Internet.

Instruktioner

1 Ladda fristående offline installationsprogrammet för Yahoo! Messenger 9 från någon av länkarna i avsnittet "Resurser" i den här artikeln, och överföra den till en annan dator om det behövs. Om Yahoo! Messenger körs på datorn, stänger den innan du fortsätter. Starta installationsprogrammet.

2 Klicka på "Nästa" och sedan undersöka licensvillkoren för Yahoo! Messenger. Om du accepterar villkoren, klicka på "Ja, jag accepterar" och klicka sedan på "Nästa".

3 Undersök Yahoo! Messenger sekretesspolicy, klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Bläddra" och sedan navigera till den mapp där du vill Yahoo! Messenger ska installeras. Klicka på "OK" och sedan på "Nästa". Alternativt kan du enkelt klicka på "Nästa" för att installera Yahoo! Messenger i standardmappen. Klicka på "Nästa" igen på skärmen med titeln "Ready to Install" för att börja kopiera programfilerna till installationsmappen.

5 Klicka på "Finish" när installationen är klar. Yahoo! Messenger är klar att använda.