XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man justerar volymen på datorn


Om du är ny till att använda datorer eller om du har använt dem ett tag, men aldrig rört ljudkontroller, är det viktigt att förstå hur man justerar volymen. Oavsett om datorn är en stationär eller bärbar dator, är det ganska mycket samma, men vissa bärbara högtalare kan emellertid vara begränsad till utgången de kan producera. I nästan alla versioner av Windows volymkontrollerna är ganska likartade.

Instruktioner

1 Vrid den fysiska högtalarvolymen upp. På en stationär högtalarna har vanligtvis en ratt som reglerar volymen och en knapp för att stänga av högtalarna. En bärbar dator kan ha antingen en liten ratten på framsidan eller sidan eller ingen fysisk kontroll alls.

2 Klicka på Windows volymkontroll, som visas som en högtalarikonen i det nedre högra sidan av Aktivitetsfältet. Flytta skjutreglaget uppåt och nedåt med musen för att styra volymen.

3 Justera volymen i varje enskilt program. Om du lyssnar på något genom en webbsida eller en specifik ljudprogram, finns det ofta en volymkontroll visas på sidan eller ett program som du kan glida upp och ner.

Tips

  • Kontrollera att mute inte är markerat när du ändrar volymen.