XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man kan bli av Internet Optimizer


Internet Optimizer programmet, som också är känd som "DyFuCA Optimizer" är en typ av spionprogram som utger sig för att vara ett användbart program. Programmet gör anspråk på att göra din Internet-anslutning springa snabbare, men i stället, visar den popup-reklam på skärmen och försöker att skicka ut skräppost till alla adresser i din e-postadress bok. För att helt ta bort Internet Optimizer spionprogram, måste du ta bort flera av sina filer och sedan använda ett antispyware verktyg.

Instruktioner

1 Följ länken i området Resurser till Spybot Search and Destroy programmet, som är ett program som kan ta bort Internet Optimizer spionprogram från datorn. Ladda ner Spybot Search and Destroy och sedan följa installationen uppmanas på skärmen.

2 Hur man kan bli av Internet Optimizer

Klicka på menyn "Start" och sedan öppna upp operativsystemets sökfunktion. Skriv frasen "DyFuCA" i sökrutan och tryck sedan på "Enter". Högerklicka på var och en av de filer och mappar som dyker upp i sökresultaten och klicka sedan på "Ta bort".

3 Sök efter "Internet Optimizer" och sedan "STWSI" och ta bort de mappar som kommer att dyka upp i sökresultaten. Sök efter och ta bort de återstående Internet Optimizer filer som heter "iopti [XVS] DLL", "nem [XVS] DLL" och "WSEM [XVS] DLL."

4 Hur man kan bli av Internet Optimizer

Gå till datorns register redigeringsfönstret genom att söka efter filen "Regedit." Dubbelklicka på filen när den visas i sökresultaten. Klicka på mappen "HKEY_CURRENT_USER."

5 Hur man kan bli av Internet Optimizer


Navigera till mappen Software. Högerklicka på posten som heter "FCL" och klicka sedan på "Ta bort". Tillbaka ut till huvudmappen på toppen av Registereditorn. Navigera genom mappar med namnet "HKEY_LOCAL_MACHINE" och sedan "Software." Ta bort posten som heter "FCL."

6 Navigera genom mappar med namnet "Microsoft", "Windows", "Currentversion" och sedan "Kör". Ta bort de två poster med namnet "DyFuCa" och "DyFuCa Active varningar." Stänga registereditorn programmet.

7 Ta fram Spybot programmet. Klicka på "Uppdatera" knappen och sedan vänta på den senaste spionprogram informationen för att ladda ner. Välj "leta efter problem" och klicka sedan på "Ta bort problem" för att ta bort Internet Optimizer programmet från datorn.

Tips

  • Du bör uppdatera din spyware borttagning programvara minst en gång varje vecka och sedan köra en scan omedelbart efteråt att se till att din dator förblir fri från spionprogram.
  • Öppnandet av Registereditorn program ger dig tillgång till filer som är kritiska för ett framgångsrikt genomförande av datorn. Om du råkar radera fel fil, kan operativsystemet inte längre fungerar korrekt.