XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man kan blockera Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars och andra spel från din Facebook-flöde


Facebook är ett stort socialt nätverk. Du kan hålla jämna steg med den senaste på allt dina vänner gör och tänker. Men, kanske du känner att din Facebook nyhetsflöde blir belamrad med oönskade uppdateringar från dina vänner som är involverade i Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars och många andra Facebook spel. Vill eliminera dessa oönskade inlägg från ditt nyhetsflöde? Om så är fallet, här är hur till kloss Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars, och andra spel från din Facebook-flöde.

Instruktioner

1 Att blockera oönskade Facebook spelet uppdateringar från ditt nyhetsflöde, logga in på ditt Facebook-konto.

2 Hur man kan blockera Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars och andra spel från din Facebook-flöde


Gå till en tjänst i ditt nyhetsflöde som innehåller en uppdatering från en vän på Facebook online spel. Exempelvis gå till en Farmville uppdatering.

Håll muspekaren över uppdateringen. Du kommer att märka att ordet "Hide" och en liten pil visas i det övre högra hörnet av meddelandet. Klicka på pilen.

3 Hur man kan blockera Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars och andra spel från din Facebook-flöde


En liten droppe rutan visas ger dig valet att dölja denna vän, eller bara "Göm Farmville". Låt oss säga att du verkligen gillar den här vän, men du bara inte vill veta varje gång de förlorar en ko eller växt mer majs, så klicka på "Hide Farmville".

Du kommer att se ett meddelande där Farmville post brukade vara så att säga, "Farmville har dolts från ditt nyhetsflöde. I framtiden kommer du inte se inlägg från Farmville."

Där har du gjort det! Du har tagit bort alla nuvarande och framtida Farmville inlägg från dina välmenande vänner. Och naturligtvis, detta fungerar för alla Facebook online spel som du inte vill höra talas om längre - Njut!

4 Hur man kan blockera Mafia Wars, Farmville, Vampire Wars och andra spel från din Facebook-flöde


Om du av någon anledning ändrar dig och vill ta Farmville tillbaka, gå ner till botten av ditt nyhetsflöde. Längst ner till höger på alla dina inlägg, kommer du att se "Redigera alternativ". Klicka på detta, och en lista kommer att dyka upp som visar alla dina blockerade spel. Klicka på "Lägg till News Feed", och speluppdateringar kommer att återlämnas till din Facebook-sida tills korna kommer hem, eller om du ändrar dig igen!

Tips

  • Dina vänner kommer inte vet att du har blockerat deras spel flöden, så oroa dig inte om dem som kränkt. Om de frågar dig varför du inte hjälpa dem så vete, men du kanske har några förklara att göra!