XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man konfigurerar en dator för Time Warner Internet


Time Warner Internet erbjuder kabel bredband, vilket är en hög hastighet form av internet som liknar, men något snabbare än DSL. Förutom att vara snabbare, konfigurera datorn för att uppfylla kraven i Time Warner Internet ett enklare förfarande samt, eftersom de kräver inget användarnamn eller lösenord i samband med din tillgång. Med bara några enkla steg, kommer datorn att vara beredd att surfa på webben i stil.

Instruktioner

1 Anslut Time Warner internetmodem på väggen med den medföljande koaxialkabeln och anslut sedan modemet till datorn genom att ansluta en Ethernet-kabel till baksidan av modemet och den andra änden till datorns nätverksplatsen. Nätverksuttaget ser ut som en telefonlinje kontakt, bara något större. Det kommer att ligga på den övre halvan av baksidan av ditt fall (om du använder ombord anslutningar) eller den nedre halvan av baksidan av ditt fall (om du använder en separat nätverkskort).

2 Starta om datorn efter att fästa den till modemet. I många fall kommer din dator att vara helt på nätet efter omstart, kräver inga ytterligare manipulationer. I vissa fall, dock, kommer datorn inte att kunna ansluta automatiskt till Time Warner nätverk, vilket nödvändiggör en manuell anslutning.

3 Öppna menyn "Start" och sedan gå till "Kör" -knappen. Skriv "cmd" (utan citattecken) i textrutan och tryck enter. Detta kommer att ta upp en DOS-prompt. Vid prompten, skriv in "ipconfig / release" (utan citattecken). Detta kommer att släppa dina datorer gamla IP (IP-adress). När processen är klar, skriv in "ipconfig / renew" (återigen, utan citattecken). Detta kommer att ge din dator en ny internetadress från Time Warner, slutföra din anslutning till Internet.