XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

station programvara radio kan vara svårt att köpa. Det finns otaliga alternativ som kan utföra många olika uppgifter. Tricket att köpa radiostation programvara utvärderar vad du behöver göra och hitta programvara som bäst utför dina uppgifter.

Instruktioner

1 Budget hur mycket du vill spendera på programvara. Om du kör en stor kommersiell radiostation kan du förmodligen har råd att spendera pengar på top-end programvara. Men om du sänder på en ideell station, eller bara försöker starta en Internet station, du förmodligen inte kommer att ha råd, eller behöver, high-end programvara.

2 Bestäm vad du behöver programvaran för att göra. För en fullt fungerande radiostation måste du investera i flera delar av programvara. Överväga att inte bara leva på luft sändningar, men även programvara för automatisering, inspelning produktion, redigering, Internet streaming, visa förberedelse och allt annat du kan göra med din station.

3 Överväga att prova Adobe Audition för inspelning och redigering radioproduktion och reklam. Audition är en branschstandard i radio på grund av dess användarvänlighet, ljudprocesskapacitet och redigering förmågor. Det finns flera andra ljudinspelning och redigering program som du kan prova, men Audition är ett bra ställe att börja.

4 Kolla profeten Systems NexGen för en bra digital automation och ljuduppspelningssystemet. NexGen kan organisera ditt musikbibliotek, ställa in spellistor, infogande av reklam, ta hand om automation och mycket mer. Det är ett populärt val för många radiostationer.

5 Prenumerera på vissa radiofacktidskrifter och kolla täckningen och recensioner av programvara. En av de bästa sätten att ta reda på vilken programvara är värt pengarna är genom att se vad andra radio yrkesverksamma säger. Överväga "Radio och produktion" och "Radio och Records" publikationer som kan erbjuda en del användbar information.

Tips

  • Kongresser och mässor är ett annat bra ställe att testköra radio programvara.
  • Var mycket försiktig om att bli en tidig användare av någon mjukvara. Tekniken förändras snabbt, och programvara kan vara föråldrad eller föråldrade snabbt, så se till att din investering är något som kommer att pågå och att löna sig.