XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man laddar ner Ad-Aware


Anti-virus och program som tar bort adware och skadliga program från din dator är en nödvändighet i dessa dagar. Det finns gott om antivirusprogram till salu som kommer att klara upp dina datorproblem, men faktum är att de är rent dyrt. Norton kostar $ 40 till $ 80 per år beroende på hur mycket skydd du vill. McAfee kör du nästan $ 50 per år, och Kaspersky är nästan $ 60 per år. Ad-Aware är ett program som tar hand om Internet skydd gratis. Du kan ladda ner Ad-Aware och använda det gratis genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

Ladda ner den fria versionen av Ad-Aware

1 Öppna webbläsaren och gå till Cnet nedladdningssidan för Ad-Aware (se Resurser). Ad-Aware börjar ladda ner. Nedladdningstiden varierar beroende på hastigheten på din dator och Internet-anslutning.

2 Klicka på "Ja" om ett användarkonto kontrollmeddelanden dyker upp. Installationsguiden startar. Ett popup-fönster visas som ger alternativ "Kör" eller "Spara". Klicka på "Kör" om du vill den fria versionen av Ad-Aware. Om du vill få den fullständiga versionen av Ad-Aware gratis, stänga fönstret och gå till del 2.

3 Markera önskat språk från rullgardinsmenyn och klicka på "OK". Klicka på "Nästa". Markera rutan som säger "Jag accepterar villkoren i licensavtalet" och klicka på "Nästa". Klicka på "Nästa" igen. Klicka på "Install" och Ad-Aware kommer att installera. Installationstiden varierar beroende på datorn och Internet hastighet.

4 Bestäm om du vill få uppdateringar via e-post när installationen är klar, och markera eller avmarkera lämplig ruta. Avmarkera rutan som säger "Starta nu" och klicka på "Finish." En Ad-Aware uppdatering börjar. Det kan ta flera minuter att slutföra beroende på hur många uppdateringar som finns.

5 Hur man laddar ner Ad-Aware

6 Hur man laddar ner Ad-Aware

Hämta Ad-Aware Pro gratis

7 Gå tillbaka till din webbläsare när uppdateringen är klar, och bläddra ner på sidan tills du ser meddelandet som säger "Spara $ 29,95 och få Ad-Aware PRO gratis!" Skriv in ditt förnamn, ditt efternamn och din e-postadress i lämpliga textrutor. Klicka på den gröna knappen som säger "få det gratis."

8 Klicka på en av de erbjudanden. Om du inte vill spendera några pengar, är det bra. Det finns vanligtvis några gratis erbjudanden som kommer att bekräfta omedelbart, eller inom några timmar. Klicka på knappen "Klicka för att fortsätta". Du kommer att tas till erbjudandet sidan du valt.

9 Fyll i alla uppgifter på blanketten och skicka in det. Slutföra TrialPay erbjudande. När du är klar kan du kontrollera status för din TrialPay beställning på Cnet nedladdningssida genom att klicka på "Kontrollera status för min beställning." När statussidan säger beställningen är klar kan du kontrollera din e-post. Du kommer att få en länk till din gratis nedladdning i ett e-postmeddelande från TrialPay.

10 Klicka på länken i din e-post från TrialPay. Se steg 2 och 3 i avsnitt 1 att slutföra hämtningen och slutföra installationen.

11 Starta om datorn när installationen är klar. Starta om systemet är nödvändigt för anti-virus och anti-spyware att få full effekt.

Tips

  • Om du väljer att få den fullständiga versionen av Ad-aware gratis via TrialPay, då du inte behöver ladda ner gratis versionen först. Du kan hoppa över steg 3 och 4, och gå direkt till steg 5.
  • När du väljer ett erbjudande om att fylla i, försöka slutföra en som har omedelbar verifiering så att du inte behöver vänta timmar för att se om det fungerade.
  • TrialPay erbjuder be om kreditkortsinformation, men gratiserbjudanden kommer inte att debitera dig tills den fria rättegången är över.
  • Om du inte är intresserad av det fria erbjudandet från TrialPay, då så fort du är klar att hämta den fullständiga versionen, gå till den webbplats där du avslutade ditt erbjudande och avboka din beställning.
  • Om du inte vill att Google Chrome installerat på datorn avmarkera rutan i steg 3 som säger "Installera Google Chrome."
  • Om du har glömt att annullera din beställning eller häva avtalet, då du kommer att faktureras för tjänsten eller produkten.
  • För att slutföra TrialPay ordning och få din gratis Ad-Aware Pro du behöver för att slutföra den tredje part erbjudande från TrialPay webbplats. Om du fyller i en transaktion direkt på en tredje parts webbplats, och inte börja från TrialPay webbplats, då kassan inte spåras, och du kommer inte att krediteras för Ad-Aware nedladdning.