XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man laddar ner en musik URL till Internet


När du surfar på Internet, är det troligt att du har stött på mer än några webbplatser som erbjuder gratis nedladdning av musik. Även om dessa platser gör erbjuda musik, kanske du vill dela dina egna låtar med andra på dina egna webbplatser, foruminlägg eller sociala nätverk sidor. Du kan göra detta genom att lägga upp din musik till en av många platser, vilket gör att webbplatsen för att skapa en specifik URL och skicka denna URL på Internet för att dela musik.

Instruktioner

1 Leta upp en låt i datorns mappar som du vill överföra till en URL.

2 Navigera till en fri musik-uppladdning webbplats. Några populära webbplatser är Megaupload, Rapidshare, SpeedyShare, DepositFiles, HotFiles, ZShare, Uppladdning, Filefactory och Supload.

3 Klicka på "Bläddra" -fliken av uppladdnings bar på webbplatsens hemsida och använda popupmenyn för att söka efter låt på din dator som du vill dela.

4 Markera låten genom att klicka på den och sedan klicka på "Öppna". Tillåt upp till ett par minuter för sången för att ladda upp till platsen, och du kommer att presenteras med en webbadress där din låt kan laddas ner.

5 Kopiera webbadressen och klistra in den på någon webbplats där du vill dela låten, såsom ett forum inlägg, en e-post eller ett socialt nätverk sida.

Tips

  • Det är olagligt att vara värd eller skicka låtar som du inte har rätt att, är inte en del av det offentliga rummet, eller inte har rättigheter raderas.