XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man laddar ner filmer på en bärbar dator


I dagens ålder av snabba tekniska framsteg och ett oändligt utbud av videoinnehåll på webben, har det blivit enklare än någonsin att titta på en film från bekvämligheten av din datorskärm. Vare sig du letar efter en komedi, action / äventyr, skräckfilm eller en "chick flick" ladda ner filmer och titta på dem på din bärbara dator är en enkel process.

Instruktioner

1 Slå på datorn och se till att du är ansluten till Internet. Höghastighetsinternetanslutningar är gynnsamma för att ladda ner filmer, som är ofta stora filer som kan ta lång tid att ladda ner. Öppna ett webbläsarfönster - du kan använda Firefox, Internet Explorer, Chrome eller någon annan webbläsare som du väljer.

2 Navigera till webbtjänsten, vilket gör att du kan ladda ner filmer som kan ses på din bärbara dator. Du kan gå till Apple.com att ladda ner iTunes, vilket gör att du kan registrera ett konto och ladda ner filmer till ett visst pris. Du kan också använda Netflix.com att ladda ner eller strömma filmer till din bärbara dator.

3 Välj den film som du vill titta på och i iTunes eller Netflix.com köper filmen. Var medveten om att dessa online-tjänster inte har varje film som någonsin gjorts, och troligen inte kommer att ha dunkla titlar. När du har valt den film som du vill ladda ner, fylla i betalningsprocessen för att köpa filmen. Filmer kan laddas ner gratis på olika webbplatser, men detta är olagligt och kan leda till kostsamma rättsliga kostymer.

4 Vänta filmen att ladda ner. Hämtningstider varierar beroende på hastigheten på din Internet-anslutning. När nedladdningen är klar kan du öppna filmfilen och titta på den på din bärbara dator.