XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Flash-video kan endast ses på nätet i realtid inifrån en webbläsare som Firefox. Nedladdning av en Flash-video mediefil till datorns hårddisk istället tillåter dem att ses vid ett senare tillfälle när det är mer bekvämt för användaren. Installera en Flash-video nedladdning plug-in till webbläsaren eller med hjälp av en konverterings webbplats gratis video kommer att tillåta detta att göra. Varken Flash-video nedladdning plug-in eller videokonvertering webbplatsen inte kommer att skada Flash-video, webbläsaren eller datorn på något sätt.

Instruktioner

Ladda ner Flash Media filer med Firefox webbläsare

1 Kör webbläsaren Firefox.

2 Ladda ner en Flash-video nedladdning plug-in till datorns skrivbord, till exempel, den fria VideoDownloader programmet. Dubbelklicka på programmets ikon när det har hämtats till expandera programmet.

3 Dra programmet på webbläsarens ikon på skrivbordet eller i Dock till vänster på skärmen eller längst ner på skärmen. Vänta som Flash-video nedladdning plug-in installerar sig själv i webbläsaren. Avsluta webbläsaren. Klicka på ikonen för webbläsaren för att starta den igen.

4 Gå till en webbplats som har en Flash-video. Klicka på ikonen för Flash-video nedladdning plug-in som är i verktygsfältet längst upp i webbläsaren.

5 Välj "Inställningar" från de val som presenteras i pop-up fönster som visas överst på webbsidan.

6 Klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Output file" -fliken. Navigera till skrivbordet på datorn i fönstret som visas. Klicka på "Spara" för att stänga fönstret.

7 Gå till en webbsida som innehåller en Flash-video. Klicka på "Play" -knappen under videofönstret för att starta Flash-video spelas. Klicka på "Stop" -knappen under videofönstret för att stoppa Flash-video.

8 Klicka på ikonen för Flash-video nedladdning plug-in som är i verktygsfältet längst upp i webbläsaren.

9 Klicka på namnet på den Flash-video som nu visas i ett popup-fönster ovanpå webbsidan. Tryck på "Spara" knappen längst ned i fönstret.

10 Vänta som en ny webbsida visas på skärmen med en statusrad som anger hur stor del av Flash-video har laddats ner till datorns hårddisk.

11 Stäng webbsidan när statusfältet når 100 procent. Flash-video är nu på datorns skrivbord.

Ladda ner Flash Media filer med webbläsaren Internet Explorer

12 Kör Internet Explorer. Gå till en webbplats som har en Flash-video finns på den. Klicka på "Play" -knappen under Flash-video för att starta uppspelningen. Klicka på "Stop" -knappen under Flash-video för att stoppa det spelar.

13 Markera adressen till den webbsida som är på toppen av Internet Explorer med musen. Tryck på "Ctrl" + "C" för att kopiera adressen till datorns urklipp.

14 Gå till en konverterings webbplats video, till exempel Media Converter webbplats. Klicka med musen inne i textfältet Webbadress. Tryck på "Ctrl" + "V" för att klistra in Flash-video webbadress i textfältet.

15 Välj "FLV (Flash)" från rullgardinsmenyn bredvid "Filformat" -fliken. Klicka på "Konvertera" -knappen på webbsidan. Väntar på att videokonvertering webbplats gör en kopia av Flash-video på sin online-server. Klicka på knappen "Nästa" på webbsidan när ombedd att göra det av en pop-up-fönster.

16 Klicka på knappen "Bläddra" bredvid "Output file" -fliken på den nya webbsidan. Navigera i fönstret som visas till datorns skrivbord.

17 Mata in ett namn för Flash-video som kommer att sparas på skrivbordet i "Namn" textfältet längst upp i fönstret. Klicka på "Spara" längst ned i fönstret för att spara Flash-video till datorns skrivbord.

Tips

  • Radera andra tillägg eller installera webbläsaren om det verkar vara trög när du kör Flash-video nedladdning plug-in.
  • Spelar Flash-video på en dator kräver en speciell videoprogram som levereras tillsammans med datorn normalt inte utrustade för att hantera Flash videoformat.