XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man laddar ner musik från Internet till en CD


Musik kan laddas ner från många Internet musikaffärer. Två av de mest populära onlinemusikleverantörer iTunes och Napster. När du köper och hämtar musik från Internet, kan du sedan bränna spåren på en CD. iTunes spår kan brännas med hjälp av iTunes. Andra låtar kan brännas med hjälp av ett program som Windows Media Player.

Instruktioner

Ladda ner musik från iTunes

1 Öppna iTunes. (För att ladda ner och installera iTunes, gå till iTunes.com.)

2 Klicka på "iTunes Store."

3 Välj "Logga in" och klicka sedan på "Skapa nytt konto" -knappen. Du kommer då att behöva skapa ett konto, som kommer att omfatta in i dina kreditkortsuppgifter. När du har skapat ditt konto kommer du att omdirigeras till startsidan i iTunes Store.

4 Välj "Music" och bläddra igenom de mest nedladdade. Eller så kan du skriva in ett namn eller sång artistnamn i "Sök Store" längst upp i iTunes-fönstret.

5 Välj "Köp Song" eller "Köp Album" bredvid markeringen du vill ladda ner. Låten kommer sedan hämta till ditt iTunes-bibliotek.

Bränn en CD från iTunes

6 Ladda din tomma CD-skiva i CD-enheten på datorn.

7 Öppna iTunes.

8 Välj menyn "File" och välj sedan "Ny spellista." Du kan sedan namnge spellistan om du föredrar.

9 Gå tillbaka till iTunes-biblioteket och välj "Music" -fliken under det. Leta reda på låtar du vill överföra till CD i huvudfönstret. Högerklicka på låten, välj "Lägg till spellista" från rullgardinsmenyn och välj den spellista du just har skapat från spellistan alternativen.

10 Klicka på spellistan du just har skapat när du har lagt till alla dina låtar. Klicka på "Bränn till skiva" längst ner i iTunes-fönstret. Klicka sedan på "Burn". Hämtade musik kommer nu att bränna till CD.

Ladda ner musik från Napster

11 Gå till Napster.com och klicka på knappen "Sign Up". Skapa ett konto och välj ditt medlemskap plan. Ange sedan i dina kreditkortskontouppgifter.

12 Ladda ner "Napster programvara" efter att du har skapat ditt konto. Välj "Spara" i pop-up fönster för att spara installationsfilen till datorn och sedan dubbelklicka på ikonen installationen för att starta och slutföra installationen.

13 Öppna Napster programvara.

14 Sök efter musik du vill ladda ner. Du kan välja "Explore Napster" i den vänstra rutan i fönstret programvara och söka efter spår efter genre. Du kan även ange ett artistnamn i "Artist" fältet längst upp i vara fönster och tryck på sökikonen.

15 Bläddra igenom resultaten och klicka på en musikfil som du vill hämta. Klicka sedan på "Köp" för att ladda ner filen. Ange mapp på datorn du vill spara musikfilen till när det efterfrågas. Låten kommer sedan hämta till den destinationen.

Bränna en CD med Windows Media Player

16 Sätt i en tom CD-skiva i datorn.

17 Öppna Windows Media Player och klicka på "Library" -fliken.

18 Dra Napster eller andra nedladdade musikfiler från katalogen i biblioteket.

19 Klicka på fliken "Burn".

20 Drag musikfiler som anges i biblioteket från informationsfönstret i mitten av fönstret till bränningslistan på höger sida av bränningsfönstret. Välj sedan "Starta Bränn." När den är klar, kommer CD har de låtar du valt på det och kan matas ut från datorn.