XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Piratkopiering av musik innebär olagligt ladda ner musik gratis som ska betalas. Många webbplatser och peer-to-peer-program erbjuder hitlåtar och populära album att ladda ner via Internet till en dator. I stället för att lägga till musik till en dator via illegala Internet-nedladdningar, kan en ägare överföra musik från sina cd-skivor till datorn med hjälp av persondatorn CD omskrivningsbara skivenhet.

Instruktioner

1 Starta datorn har inbyggd mediaspelare. Dubbelklicka på "Windows Media Player" -ikonen på skrivbordet. Alternativt, klicka på menyn "Start" i det nedre vänstra delen av skrivbordet. Klicka på länken "Alla program" och välj "Windows Media Player".

2 Tryck eject-knappen på dator eller laptop CD-ROM-facket att avslöja facket. Sätt en ljud-CD i datorn och stäng skivfacket.

3 Klicka på fliken med titeln "Rip" som finns högst upp i Windows Media Player. Rip-funktionen används för att överföra låtar från ljud-CD till datorn. Låt flera minuter för datorn att rippa cd-skivan. Skivfacket öppnas automatiskt när processen är klar.