XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man leverera en bärbar dator till Kanada


För dem som har vänner och familj i Kanada, kan frakt ömtåliga och värdefulla gåvor vara som att spela rysk roulette med dina pengar om det inte görs på rätt sätt. Även sjöfarten poster till Kanada är inte monumentally svårt, vissa artiklar är svårare att transportera än andra. Bärbara datorer är värdefulla föremål som är svåra att packa och fartyg, därför är det bäst att veta hur man korrekt packa och leverera en bärbar dator innan bedriften. Detta kommer att spara tid, pengar och frustration.

Instruktioner

1 Forskning rederiet. Rederiers regler varierar från bärare till bärare, inklusive vilken typ av transporter och de länder som är ellegible för transport. Vara säker på att Kanada är ett av bärarens sjöfartsnationer. Det är viktigt att ta reda på deras krav för sjöfarten vissa poster som din bärbara dator innan du packar den bärbara datorn. Också vara noga med att kontrollera för rederiernas policy för fraktleverantörer. Om det i händelse av en förlorad, stulen eller skadad post, kommer det att bli svårare att lämna och hävda ekonomisk ersättning om en transport underleverantör är ansvarig. Därför är det viktigt att ditt företag kommer att ha tillgång till din bärbara dator hela tiden så att de kan ställas till svars för eventuella skador på egendom eller förlust.

2 Wrap din bärbara dator. Ta bort alla bärbara tillbehör inklusive nätadaptern alla CD-skivor som kan vara inuti den bärbara datorn, och batteriet. Med hjälp av bubbelplast, linda din bärbara dator med hjälp av flera lager av bubbelplast, omslag varje skikt tätt. Använda flera lager av bubbelplast förhindrar skador vid lådan stöts eller tappas. Wrap tillbehören separat.

3 Packa kartongen. Med hjälp av kartongen från fraktbolaget använder förpackningsmaterial som jordnötter styrafoam och tidningar för att skapa ett lager av material för din bärbara dator att sitta på innan du placerar den i lådan.

4 Packa din bärbara dator. Placera den bärbara datorn i rutan, med särskild uppmärksamhet på materialskiktet under det. Se till att nivån av material är jämnt och plant. Lägg ett lager av förpackningsmaterial och sedan lägga till tillbehör. Placera ytterligare förpackningsmaterial på toppen och i några extra utrymmen runt den bärbara datorn och tillbehör.

5 Stäng och tejpa lådan. Eftersom det finns en hel del förpackningsmaterial inuti lådan med den bärbara datorn, vara säker på att lådan stängs helt. När lådan är stängd med hjälp av tunga band, tejpa rutan längst upp sömmen arbeta dig runt till botten. Tape ytterligare sömmar eller områden där lådan kan gå sönder eller faller isär.

6 Slutföra alla nödvändiga pappersarbetet. Rederierna kräver speciella blanketter som skall fyllas i, inklusive tull former för transporter till andra länder. Slutföra alla nödvändiga uppgifter som adress och telefonnummer för mottagaren, den värderade beloppet för försäkring, och den tidsram inom vilken produkterna måste levereras.

7 Avhopp ditt paket. Med dina papper klar lämning ditt paket på din operatörs butik. Detta alternativ är bättre än att släppa objektet av vid en droppe låda eller schemaläggning en pickup. På så sätt kan du ge särskilda instruktioner eftersom förpackningen är bräcklig och måste hanteras varsamt.