XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Cellulär nyanser, även känd som honungskaka nyanser fönster, har en honungskaka design som isolerar ditt hem på sommaren eller vintern för bättre energieffektivitet. När du köper cellulär nyanser, bestämma om du vill enkel, dubbel eller trippel celler. Ditt beslut kommer att baseras på hur mycket isolering och ljus du kommer att gilla att lysa igenom. Mäta ditt fönster i förväg kommer att hjälpa dig med att bestämma priset på dina cellulär nyanser samt storlek du behöver köpa.

Instruktioner

Inuti Monterade Shades

1 Hitta bredden på fönstret. Med användning av ett måttband, mäta avståndet mellan den inre ytan av fönsterramen.

2 Mät bredden på fönstret från toppen, botten och mitten av insidan ramen.

3 Hitta höjden på fönstret. Från insidan fästen, mäta höjden från toppen av fönsterbrädan till toppen av fönstret. Om du inte har en fönsterkarm, mät från toppen av fönstret till en del av det fönster du vill att din skugga att nå från botten. Dra 1/4 tum om du inte vill att din skugga röra fönster.

Utanför Monterade Shades

4 Med användning av ett måttband, mät den yttersta punkten i en sida av fönstret till den yttersta punkten i den andra sidan. Basera din mätning på hur länge du vill att dina nyanser att sträcka. Din mätning bör sträcka sig åtminstone 1 ½ inches utanför ditt fönster ram på varje sida.

5 Med användning av måttband, mäta yttre punkterna från toppen av fönstret där den cellulära skuggan kommer att vara till botten av en fönsterbräda. Om du inte vill att nyanser att nå fönster mäta endast till den punkt där du vill att dina nyanser att sluta.

6 Registrera alla dina resultat så att du vet om de cellulära nyanser måste kapas för att passa ditt fönster när du börjar handla för dina nyanser.

Tips

  • När man mäter dina cellulär nyanser för en extern montering, låta dina nyanser att överlappa ungefär 1 ½ till 3 inches på alla sidor (inklusive topp och botten).
  • Stålband åtgärder föreslås vid mätning cellulär nyanser.