XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man öka Satellite Internet hastighet


Satellite Internet är en snabbare alternativ för att ringa upp om du bor i ett landsbygdsområde. Även om du kan uppleva långsammare Internetanslutningar jämfört med DSL eller kabel Internet. Tyvärr finns det inte mycket du kan göra för att öka din satellit Internet hastighet. Men genom att kontrollera platsen för din satellit och utrustning du använder, kan du optimera din Internet-signal för satellit paket du betalar för.

Instruktioner

1 Ta bort eventuella hinder som kan ha vuxit eller utvecklats framför parabolantenn. Placera satelliten så att den har en tydlig siktlinje mot himlen.

2 Flytta parabolantenn för att optimera signalen för Internet-anslutningen. Kontakta din satellit Internet-leverantör för att kontrollera riktningen satelliten ska vara vänd eller har en tekniker kommit till huset för att se om den behöver flyttas. Kraftiga vindar eller andra väderförhållanden kan orsaka parabolantenn för att flytta ett par grader från rätt håll.

3 Begränsa antalet fönster och program du kör medan du surfar på Internet. Nedladdning av stora datafiler såsom video kan bromsa din Internet-anslutning.

4 Gå till nätverksadministration portal för modemet eller routern för att se om några uppdateringar av firmware krävs. Ange 192.168.1.1 i webbläsarens adressfält, standard adress för routrar. Klicka på alternativet för att söka efter uppdateringar som föråldrad firmware kan orsaka din Internet signal att bromsa.

5 Experimentera med att flytta din trådlösa router till en annan plats i huset, som routrar kan släppa signaler om alltför många hinder eller elektronik som orsakar störningar i närheten.