XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man öppnar en .DBE fil


DBE filformatet är en ActiveSync backup filformat. ActiveSync används för att synkronisera Windows Mobile-enheter med din dator och Microsoft Outlook på bara några få enkla steg. Om filerna på din Windows Mobile-enhet får skadad och du har en DBE fil, kan du använda ActiveSync för att öppna filen och ladda upp dess innehåll till enheten. Du kan också öppna en DBE fil du har fått från någon annan att överföra sina filer till din egen mobiltelefon.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till "http://www.oldversion.com/Microsoft-ActiveSync.html.&quot, Klicka på" Microsoft ActiveSync 3.7.1 Build 4034 "för att starta nedladdningen ActiveSync 3.7.1 Det är den senaste versionen. av ActiveSync som stödjer säkerhetskopior.

2 Klicka på den gröna "Ladda ner nu" -knappen för att ladda ner filen. Välj var du vill spara installations och klicka på "OK". Dubbelklicka på filen du just hämtat och följ instruktionerna på skärmen för att installera verktyget.

3 Dubbelklicka på ikonen ActiveSync på datorn för att starta programmet. Anslut Windows Mobile-enheten till datorn med hjälp av USB-kabeln. ActiveSync programvara kommer automatiskt att se enheten och ansluter till det.

4 Gå till menyn "Verktyg" och klicka på "Backup / Restore." Gå till fliken "Restore" och välj alternativet för att hitta säkerhetskopian. Använd filhanteraren för att lokalisera och markera DBE filen. Klicka på "OK" för att öppna filen och starta återställningen.

5 Vänta för innehållet i filen som ska laddas upp till enheten och starta om Windows Mobile-enhet.