XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man programmerar Logitech G15 Keyboard Macro Keys


Logitech är en av de ledande tillverkarna av tangentbord och möss för PC. Logitech syftar till att skapa de bästa produkterna för spelare, och G15-serien tangentbordet är perfekt för PC-spelare. Denna klaviatur har en inbyggd LCD-panel som visar viktig information att ge dig ett försprång när du spelar din favorit online-spel som "World of Warcraft." Logitech G15 kommer också med flera makroknappar som kan programmeras att utföra komplicerade uppgifter bara genom att trycka på en knapp. Programmering dessa tangenter tar några minuter men kommer att spara värdefull tid i ditt spel.

Instruktioner

1 Se till att programvaran som medföljde din Logitech G15 tangentbord är installerat på hårddisken. Du kan använda installations-CD eller ladda ner programmet från Logitechs webbplats.

2 Starta Logitech G-serien Key Profiler program. Detta program ger dig möjlighet att programmera och styra alla makro på tangentbordet. När du ställa in knapparna med hjälp av denna process, kan du alltid ändra dem med det här programmet senare.

3 Klicka på en av de "M" knapparna i övre högra hörnet. Dessa funktionsknapparna kan du programmera en annan uppsättning nycklar för varje makroknapp. Detta gör att du kan programmera makroknappar för ett syfte med hjälp av M1 och ett annat syfte för M2 och M3. För nu, klicka på knappen M1 att börja planeringen för detta läge.

4 Klicka på den knapp som du vill programmera. Klicka på "G1" -knappen först. En meny kommer att sjunka ner med flera alternativ.

5 Välj "Tilldela knapptryckning" om du vill programmera i en nyckel; till exempel den "F4" -knappen. Välj "Tilldela makro" om du vill programmera en kombination av tangenter; till exempel om en specifik drag i ett spel kräver flera knapptryckningar i rad. Välj "Tilldela funktion" för att programmera makroknappen för att öppna ett program som e-post eller räknaren. Välj "Tilldela genväg" för att göra knappen öppnar ett särskilt program som Firefox.

6 Ange i nyckeln, tangentkombination eller genväg och klicka på "OK" när du väljer vilken funktion du vill programmera. Makro knapp du har valt kommer nu att programmeras för detta ändamål.

7 Upprepa processen för varje makro knapp som du vill programmera. När alla nycklar är klar kan du välja ett annat läge för att programmera nycklarna för en annan funktion. Detta ger dig flera olika sätt att programmera Macro knapparna på tangentbordet.