XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man reda på hur länge någon har AOL-konto


AOL firade sitt 25-årsjubileum år 2010 och är fortfarande en ledande webbtjänster företag. Ursprungligen göra affärer som Quantum Computer Services fram till 1991, AOL hälsade miljontals medlemmarna varje besök med den numera välkända ordstävet "Du har mail!" Medan många människor har gått vidare till olika e-post och instant messaging klienter, en medlems AOL-konto förblir aktiv inte raderas av medlemmen. Det kan vara intressant att upptäcka hur länge du eller en "buddy" har varit en medlem AOL, och det är lätt att hitta det datum då ett konto registrering.

Instruktioner

Aol.com Metod

1 Navigera till AOL: s hjälpsida.

2 Klicka på "Mitt konto" under menyn "Inställningar". Detta öppnar inloggningssidan AOL.

3 Logga in med ditt AOL-användarnamn och lösenord.

4 Klicka på "Manage My AOL konto" under menyn "Servicealternativ". Registreringen aktuell information visas på den här sidan.

Chattklient Metod

5 Ladda ner och installera en universell chattklient, såsom Pidgin.

6 Aktivera AOL: s direktmeddelandetjänst, AIM, i Pidgin s "Hantera konton" -menyn. Du kommer att uppmanas att logga in på ditt AOL-konto.

7 Klicka på "Buddies" -fliken i Pidgin.

8 Högerklicka på namnet på en kontakt i listan.

9 Klicka på "Visa info" alternativet på popupmenyn. Ett fönster öppnas som visar kompis information. Om kompis är inloggad på sin AIM-konto, kommer denna information omfatta hans "medlem sedan" datum.

Tips

  • Om du har glömt ditt lösenord, kommer AOL hjälpa dig att återställa det med hjälp av den e-postadress du gav när du registrerade dig för AOL eller genom att svara på kontot säkerhetsfrågan du anger vid registreringen.