XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Om du inte kan redigera en fil med CRP förlängning, då du inte kan ha tillhörande program för att öppna den. Om du vill redigera CRP-filer måste du ha Coreldraw Graphics Suite installerat på datorn. Programpaketet är en vektorgrafik redigeringsverktyg utvecklas och säljs av Corel Corporation. Programmet är endast tillgängligt på Windows operativsystem, så om du använder en Mac-dator kommer du inte att kunna redigera CRP-filen.

Instruktioner

1 Gå till datorns skrivbord och dubbelklicka på "Coreldraw Grpahics Suite" -ikonen. Du kan också klicka på "Start" typ "Coreldraw" och klicka på "Coreldraw Graphics Suite" ansökan.

2 Klicka på "File" på den övre menyraden och klicka sedan på "Öppna" och bläddra för CRP fil du vill redigera. Klicka på filen för att markera den och klicka sedan på "Öppna" -knappen i dialogrutan. Filen öppnas i Coreldraw Graphics Suite redaktör.

3 Redigera vektorgrafik bild med palett verktygsväljaren från vänster. Du kan beskära, justera färger, radera delar av bilden och välja olika bildelement med hjälp av olika verktyg från paletten verktygsväljaren.

4 Applicera effekter till dina individuella val eller hela bilden genom att klicka på "Effekter" alternativ från menyraden. Alla tillgängliga effekter finns i denna meny. Om du vill använda en effekt, klicka på den och sedan justera inställningarna i popup dialogrutan och klicka på "Apply" -knappen.

5 Klicka på "Bild" alternativet från menyraden för att redigera olika bildegenskaper, som inkluderar möjligheten att ändra storlek på bilden duk, ändra färg typ och bildupplösning.

6 Klicka på "Visa" alternativet från huvudmenyn för att zooma in eller ut på bilden eller ett urval från bilden.

7 Klicka på menyn "Arkiv" och "Spara" för att spara ändringarna du har gjort. Alternativt, klicka på "Disk" ikonen under den övre menyraden för att snabbt spara filen.