XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man registrerar din Toshiba Computer


När du tar hem en ny Toshiba dator, kan du registrera din nya produkt så att du kan få information om andra produkter, specialerbjudanden och andra meddelanden från tillverkaren. Toshiba hemsida säger att underlåtenhet att slutföra registreringen inte kommer att skada dina rättigheter till garanti; rekommenderar dock det att du registrerar din produkt.

Instruktioner

1 Hitta din Toshiba datorns etikett. Etiketten är placerad på undersidan av Toshiba dator, så att du kommer att behöva vända på datorn.

2 Hitta Toshiba datorns serienummer på etiketten. Flera nummer finns på etiketten, men de du behöver är bredvid orden "Serie nr." Ett exempel på vad Toshiba etiketten ser ut och hur man läser det ligger på Toshiba supportwebbplats (Referens 2).

3 Skriv serienumret ner och ansluta till supportwebbplats Toshiba (referens 1).

4 Ange ditt serienummer på hemsidan och klicka på knappen "Fortsätt" med musen. Webbplatsen kommer att be om dina kontaktuppgifter inklusive e-post, adress och telefonnummer för att slutföra registreringen.

5 Registrera din Toshiba dator via mail genom att hitta en kopia av registreringsformuläret i pappersarbete som du fick med den nya Toshiba dator.

6 Skriv ner serienumret och dina kontaktuppgifter på blanketten. Skicka anmälningsblanketten med vanlig post till den adress som anges på blanketten.