XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man registrerar min hemsida med olika sökmotorer


Internet sökmotorer använder robotar eller sökrobotar, för att automatiskt skura Internet för innehåll att lägga till sina listor. Varje webbplats som skapats på Internet kommer automatiskt att bli en kandidat för detektion av dessa sökrobotar och läggas till resultat listor. Det är också möjligt att lämna in en webbadress direkt till en sökmotor. I Nordamerika, de tre sökmotorerna Google, Bing och Yahoo.

Instruktioner

1 skicka manuellt webbplatsens adress till olika sökmotorer. Besök länkarna i Resources att lämna din sida adressen till Google, Bing och Yahoo.

2 Skapa en "robots.txt" -fil i webbplatsens huvudkatalog. Denna fil kan enkelt skapas med hjälp av en textredigerare, till exempel Anteckningar, och bland annat följande text på två rader: "User-agent: *" på den första raden och "Hindra" på andra raden. Placera den här filen på din webbserver i rotkatalogen (inte i någon undermapp). Sökmotorer leta efter den här filen vid indexering webbplatser.

3 Öva bra sökmotoroptimering teknik. Din webbplats kommer automatiskt att indexeras av sökmotorer om du inkluderar sökord om ditt ämne, länkar till andra webbplatser som har liknande innehåll, uppdatera innehållet oftare och skapa flera sidor under domänen. Sökrobotar kommer att plocka upp det här innehållet automatiskt.

Tips

  • Det finns flera online-tjänster som kommer att lämna din webbadress till många olika webbplatser på en gång. Försök att använda en av dessa för att spara tid.
  • Bara för att din webbplats finns med en sökmotor inte garantera att du kommer att vara bland de bästa sökresultaten. Öva bra sökmotoroptimering teknik för bättre placering.