XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Varje webbsida du besöker när du använder webbläsaren Internet Explorer loggas av din dator så att du snabbt kan hitta dem igen senare. Men detta ger också ett spår som kan äventyra din integritet om andra människor har tillgång till din dator. Ett antal olika sätt finns för att rensa ut i Internet Explorer webbhistorik. Ett sätt att säkerställa att historien tas bort permanent är att ta bort historievärden i datorns Registereditorn.

Instruktioner

1 Öppna Start-menyn och klicka på "Sök" funktion. Skriv "regedit (utan citattecken)" och tryck på "Enter". Dubbelklicka på ikonen för Registereditorn i sökresultatet området.

2 Klicka på "+" symbol till vänster på mappen märkt "HKEY_CURRENT_USER" i panelen på vänster sida av Registereditorn fönster. Rulla ner genom den expanderade korgvyn och lokalisera undermappen märkt "Software."

3 Expandera "Programvara" mappen och sedan fortsätta att expandera undermappar märkta "Microsoft", "Internet Explorer" och sedan slutligen "TypedURLs."

4 Titta igenom listan över registervärden i panelen till höger i fönstret. Hitta de specifika historikposter du vill ta bort.

5 Högerklicka på historikpost och välj "Ta bort". Fortsätt att ta bort alla historikfiler med undantag för registerposten märkt "Standard" högst upp i listan.

6 Stäng Registereditorn och starta om datorn.

Tips

  • Om du använder operativsystemet Windows Vista måste du vara inloggad i datorn som administratör för att få tillgång till registret redigeringsfönstret.
  • Du kan också rensa ut Explorer historia Internet genom att klicka på "Verktyg" och välja "Internet-alternativ" i webbläsaren. Klicka på "Ta bort" under "History" rubrik.
  • Var försiktig när du tar bort värden i Registereditorn. Om fel värde raderas datorns operativsystem kan inte längre ladda upp ordentligt.