XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man sätter Cool Stuff på din Zwinky Profil


Zwinky, ett socialt nätverk, kan du anpassa din egen Zwinky karaktär och har en profilsida som låter folk veta vem du är. Du kan göra din Zwinky sidan personliga genom att lägga till grafik, markörer, glitter bilder, musik och prylar. Det är lätt att anpassa din profil och ger besökare till din sida en uppfattning om vilken typ av saker du gillar. Fixa din Zwinky för att berätta för vänner mer om din personlighet och intressen.

Instruktioner

1 Navigera till din Zwinky hemsida och profil genom att skriva in ditt användarnamn och lösenord för att komma åt ditt konto.

2 Titta under din profilbild för en knapp där det står "Redigera profil" och klicka på den.

3 Rulla ungefär halvvägs ner på sidan tills du ser en tom ruta som säger "Custom format." Välj länken "Klicka för att visa."

4 Kopiera och klistra in koden för en grafik eller andra objekt som du har fått från en annan webbplats som erbjuder Zwinky grafik. En sådan plats är Pimp My Zwinky. På denna plats genom att markera objektet du vill läggas till din Zwinky profil och klicka på den. Du kommer att se en kod som kan kopieras med hjälp av musen och placeras i Custom format rutan.

5 Klicka på länken "Uppdatera profil" för att spara bilder som du lagt och visa dig vad din nya profilsida kommer att se ut. Lägg till andra poster enligt önskemål med hjälp av dessa samma instruktioner.