XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Atari Jaguar är ett gammalt spelsystem som hade en bifogad fil som tillät dig att använda CD-skivor. Om du vill "rip" data från CD-skivan i en ROM, som är en nedladdningsbar version av ett videospel, kan du göra det med hjälp av olika kostnadsfria verktyg tillgängliga online.Most av dessa program är helt gratis att använda under en rättegång period, men kräver att du köper dem att använda den fullständiga versionen efteråt.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Alkohol 120. Programmet är gratis att använda för en 15 dagars testversion. Klicka på "Start" i Windows och välj "Alcohol 120" under "Alla program." Klicka på "Bild Making Wizard" -knappen i det övre vänstra hörnet. Sätt Jaguar CD i datorn. Välj CD som du vill under "CD / DVD-enhet" i det nya fönstret som visas. Klicka på "Start" för att börja utvinna bilden till en ROM ISO.

2 Ladda ner och installera Ultra ISO. Detta program är gratis att prova med begränsade restriktioner storlek. Öppna programmet. Sätt Jaguar CD i datorn. Klicka på ikonen skivan i toppmenyn för att välja och skapa en ROM bild bilda din Jaguar CD.

3 Ladda ner och installera Ström ISO. Sätt Jaguar CD i datorn. Öppna Power ISO-program. Klicka på "Öppna" -knappen i menyn högst upp Power ISO för att välja CD. Klicka på "Extract" för att rippa CD till en bild ROM fil.

Tips

  • Det är alltid olagligt att rippa en ROM från en CD om du inte äger den ursprungliga.
  • Beroende på gällande lagar i ditt land, kan det vara olagligt att rippa data från en Atari Jaguar, även om du äger originalen och du gör det för säkerhetskopiering.