XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man skapar en 3D Page-Vända album


Det finns inget som att bläddra igenom sidorna i en riktig fotoalbum, men du kan komma nära med en 3-D page-flipping album på din dator. Denna typ av album mer visuellt tilltalande än att bara bläddra igenom en mapp full av miniatyrbilder. Tyvärr finns det inget enkelt sätt att skapa en med bara den programvara som kommer på din dator. Men det finns gratis program som kommer att göra det åt dig relativt enkelt.

Instruktioner

Ladda ner och installera gratis Flip programvara

1 Öppna Flipalbum hemsida och klicka på "Download" -knappen. En dialogruta kommer att dyka upp och frågar om du vill spara filen. Klicka på knappen "save file".

2 Välj "Ja" på frågan om du vill tillåta programmet att göra ändringar i din dator. Välj "Next" på "Välkommen till installationsguiden" skärm.

3 Acceptera licensavtalet genom att markera den runda knappen och klicka på knappen "Nästa".

4 Klicka på "Nästa" för att välja standardinstallationsplatsen. Klicka på "Install" för att starta installationen.

5 Klicka på "Finish" för att slutföra installationen.

Installera 3-D Vända Fotoalbum

6 Klicka på din "Start-menyn" -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen och välj kategorin "E-bok Systems" på program listan.

7 Välj "Flip Standard", välj sedan "Flip" från rullgardinsmenyn.

8 Registrera programmet genom att klicka på "Registrera" -knappen. Ange ditt namn, e-postadress och land i fälten och klicka på "Registrera nu" -knappen. En aktiveringsnyckel kommer att skickas till dig.

9 Öppna e-post titeln "Activation Key" och ange aktiveringsnyckeln i sex rutor på "Activation Key" i dialogrutan, klicka på "OK" och sedan på Stäng.

Skapa din 3-D Vända Fotoalbum

10 Klicka på "Komma igång" -fliken och "Sample Album" för att läsa Välkommen och inledande information. Välj "File" i det övre vänstra hörnet av skärmen och "Ny bok" för att börja skapa din 3-D sidan vända album. Alternativt kan du hålla "Ctrl" tangenten på tangentbordet och klicka på "N."

11 Välj "Start Wizard" från "Arkiv" -menyn i det övre vänstra. Välj "Öppna mapp" och välj den mapp på din dator där dina bilder är bosatta. Klicka på "Nästa".

12 Välj "Single bild per sida" eller "utviknings sida" och klicka på "Nästa".

13 Välj ett tema för ditt album i listan och klicka på "Finish." Välj "Ja" när du ombeds att "Spara ändringar till aktuell bok."

14 Klicka på "Alternativ" på menyraden högst upp och välj stil bindemedel du föredrar från "Book Binder" -listan. Nu kan du bläddra igenom din 3-D sida vända album genom att klicka på de olika sidorna till vänster och till höger.

Tips

  • Lägg till ytterligare sidor till din 3-D fotoalbum genom att klicka på högerpilen vänd i verktygsfältet. Vända sidorna är lättare genom att öppna "Vända Control" på menyn "Verktyg". Du kan även välja "Auto Flipping" därifrån.