XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Hur man skapar en anpassad Start-menyn Länk


Även om många Windows-användare kanske inte inser det, kan Windows startmeny kan anpassas. Vanligtvis program och mappar på Start-menyn består främst av dem som finns i Windows Installer på installationen av ett nytt program. Om du vill snabbare tillgång till filer som inte dyker upp på Start-menyn, kan du lägga till dem själv.

Instruktioner

1 Slå på datorn och låta Windows att ladda normalt.

2 Högerklicka på "Start" och välj "Egenskaper" från menyn som visas.

3 Klicka på "Klassisk Start-menyn" alternativknappen. Detta kommer att ändra Start-menyn utseende från strömlinjeformat utseende, men det är det enda sättet att göra det möjligt för anpassning.

4 Klicka på "skräddarsy" knäppas.

5 Klicka på "Add" i det nya fönstret som visas.

6 Om du känner till platsen för filen du lägger till startmenyn, skriva in det i textrutan. Om du är osäker på om det är genom att klicka på "Bläddra" -knappen och navigera genom din dator tills du hittar det. När du har hittat det, klicka på "OK" -knappen, klicka på "Nästa".

7 Välj vilken mapp du vill att filen ska läggas till i startmenyn, eller klicka på "Ny mapp" för att skapa en mapp speciellt för filen. När du har mappen inrättas, klicka på "Nästa".

8 Välj ett namn för genvägen du placerar i Start-menyn och klicka sedan på "Finish." Du kan nu komma åt den här filen via Start-menyn.