XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

CD CD-fodral etiketter, även känd som skär, är den grafiska täcker du ser på framsidan, sidorna och baksidan av ett cd-fodral. Framsidan av denna insats är oftast känd som "omslagsbilden." Om du har nyligen bränt din egen CD och vill skapa en insats för en CD-fodralet, det finns flera program alternativ som kan hjälpa dig att utföra denna uppgift.

Instruktioner

1 Ladda ner CD / DVD Jewel Case och Label Creator. Denna programsvit hävdar att hjälpa dig att skapa en CD-fodral sätter på under 10 minuter. Klicka på den gula "Download" för att spara installationsfilen till datorn.

2 Installera CD-fodral Maker. Denna ansökan är ett annat alternativ för dem som vill skapa CD-omslag. Du kan ladda ner den till din dator genom att klicka på den blå "Download" knappen längst upp på sidan.

3 Skapa CD-fodralet etiketter med Easy CD & DVD Cover Creator. Det här programmet kan hjälpa dig att skapa CD-fodral infogar liksom etiketter för den aktuella CD eller DVD. Om du vill spara det här programmet till din dator, klicka på "Free Trial Download" länken. Observera att du kommer att behöva betala för att låsa upp programvaran när rättegången är slut.