XXXXX.com  Home
bmpentertainment.com  Huvudsida

Redaktionella kalendrar betyda två saker för författare. Den första är den allmänna helhetsbild av redaktionellt innehåll som ska ingå i en publikation. Den andra betydelsen är individuellt planerade innehåll inom ramen för helheten av innehållet. Redaktionella kalendrar hjälpa författare (och andra redaktionella personal) vara produktiv och organiserad. Allvarliga bloggare använder vanligtvis en redaktionell kalender i någon form för att underlätta deras personliga organisation och produktivitet.

Instruktioner

Skapelse

1 Utvärdera den övergripande redaktionella uppdrag bloggen. Fastställa eller ompröva det allmänna syftet med bloggen. Till exempel är ProBlogger.net en blogg om bloggar - den övergripande redaktionella uppdrag är att fungera som en resurs för bloggare.

2 Rikta kalenderdatum (månader, veckor och dagar) enligt fastställda tider av betydelse (som Blog Action Day för bloggar om bloggar och månad för bröstcancermedvetenhet för kvinnors hälsa bloggar) och planera innehållet prime tider för dessa datum i kalendern. För föräldraskap bloggar skulle innehåll om back-to-school försäljning vara mer värdefullt innan skolan.

3 Schema milstolpe innehåll poäng för vissa tider i din redaktionella kalender. För en instruktions blogg, kan detta betyda att nybörjare innehåll fokuserar på början av året och avancerat innehåll under slutet (eller vice versa, beroende på interaktion med läsarna).

4 Sätt upp ett mål för ett antal inlägg på din blogg.

5 Skapa ett kalkylblad, bord eller kontur i ett Word-dokument som detaljer när du behöver inlägg på bloggen.

6 Ta din preliminära forskning, brainstorming material och andra poster som du har av innehåll som du vill skriva blogginlägg på. Börja stickning i nyckelord och hänvisningar till informationen i kalkylbladet / bord / kontur.